O nouă medalie de aur pentru elevul Roland Petrean

Un nou rezultat de excepție a obținut Roland Petrean, elevul Colegiului Național „Silvania” din Zalău. În perioada 18 – 20 aprilie 2024 a avut loc la Shumen, în Bulgaria, concursul internațional IATI (Internațional Advanced Tournament in Informatics). Aflată la a XV-a ediție, această competiție de prestigiu a reunit un număr de 491 de elevi (287 la seniori și 204 la juniori) din 16 țări. Roland Petrean, elev în clasa a IX-a, a reprezentat România la secțiunea dedicată juniorilor și a reușit să pună din nou țara noastră pe harta laureaților, obținând medalia de aur și totodată cel mai mare punctaj din România.

Familia elevului le-a mulțumit tuturor profesorilor și organizatorilor concursului, dar în special profesorilor și îndrumătorilor tânărului sălăjean: profesorului Florin Morar – directorul CNS și cel care îl pregătește pe Rolan, profesorului Victor Manz, profesoarei Loredana Gavriș și tuturor celor care îl susțin, îl îndrumă și sunt alături de Roland pe această cale a succesului.

One Thought to “O nouă medalie de aur pentru elevul Roland Petrean”

  1. […] să pună din nou țara noastră pe harta laureaților,… Articolul O nouă medalie de aur pentru elevul Roland Petrean apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment