Mai mulți elevi din Zalău, câștigători la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală

Echipa României a strălucit pe scena Amsterdamului la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 2023! Copiii noștri au arătat lumii întregi că aritmetica mentală poate fi o preocupare interesantă și distractivă, iar rezultatele lor impresionante vor rămâne în memoria tuturor participanților. Competiția a fost una dificilă, cu 160 de calcule de rezolvat într-un timp foarte scurt de doar 10 minute. Echipa noastră a concurat alături de alte 7 țări, printre care Bulgaria, Olanda și Egipt, aducând acasă medalii și premii pentru reușitele lor remarcabile.
Printre câștigătorii campionatului se regăsesc și elevi deosebiți din Zalău, pregătiți și însoțiți de profesoara Lary Tripon (centrul Educațional SmartyKids Zalău), care au adus României multe trofee: Laurențiu Cotrău – Campion, Anisia Cleopatra Bologa – campionul Campionilor, Rareș Ciprian Lazar – locul 1 și Miruna Cristiana Lazăr – câștigătoarea Cupei pentru World mathematics league online.
M. S.

One Thought to “Mai mulți elevi din Zalău, câștigători la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală”

  1. […] Echipa României a strălucit pe scena Amsterdamului la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 2023! Copiii noștri au arătat lumii întregi că aritmetica mentală poate fi o preocupare interesantă și distractivă, iar rezultatele lor impresionante vor rămâne în memoria tuturor participanților. Competiția a fost una dificilă, cu 160 de calcule de rezolvat într-un timp foarte scurt de doar 10 minute. Echipa noastră a concurat alături de alte 7 țări, printre care Bulgaria, Olanda și Egipt, aducând acasă medalii și premii pentru reușitele lor remarcabile.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment