Liceenii de la API Zalău, în luptă cu E-urile

Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău găzduiește un program educațional prin intermediul căruia elevii învață ce înseamnă mâncarea sănătoasă, cât de importantă este siguranța alimentară și cum pot avea un regim alimentar corect.

Proiectul ,,Să învățăm să trăim sănătos” are ca scop formarea deprinderilor de alimentaţie sănătoasă şi dezvoltare armonioasă în rândul elevilor, concomitent cu implicarea activă a părinţilor pentru consolidarea comportamentelor sănătoase. Tema activității a fost ,,Gastronomie fără E-uri-Siguranța alimentară”, activitatea având ca invitat un specialist în domeniul nutriției, pe nutriționist-dietetician Bianca Ghiuruțan. „În cadrul acestei activități atât elevii cât și profesorii prezenți au fost informați despre necesitatea adoptării unui stil de viață sănătos și a unor diete alimentare diversificate, echilibrate și sănătoase, cu cât mai puține alimente procesate, cu scopul întăririi sistemului imunitar”, se arată într-un mesaj al coordonatorilor de proiect.

Fotografii: prof. Crina Dehelean

One Thought to “Liceenii de la API Zalău, în luptă cu E-urile”

  1. […] Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău găzduiește un program educațional prin intermediul căruia elevii învață ce înseamnă mâncarea sănătoasă, cât de importantă este siguranța alimentară și cum pot avea un regim alimentar corect. Proiectul ,,Să învățăm să trăim sănătos” are ca scop formarea deprinderilor de alimentaţie sănătoasă şi dezvoltare armonioasă în rândul elevilor, concomitent cu implicarea activă a părinţilor pentru consolidarea comportamentelor sănătoase. Tema activității a fost ,,Gastronomie fără E-uri-Siguranța alimentară”, activitatea având ca invitat un specialist în domeniul nutriției, pe nutriționist-dietetician Bianca Ghiuruțan.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment