La Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul”, o multinaţională investeşte 7.000 de lei într-un atelier de lăcătuşerie

Graţie unei sponsorizări în valoare de 7.000 de lei, la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din municipiul Zalău va fi amenajat un atelier de lăcătuşerie. Potrivit unui proiect de hotărâre votat de consilerii locali, în cadrul ultimei şedinţei de Consiliul Local (CL), Primăria Municipiului Zalău şi SC Michelin România a încheiat un contract de sponsorizare. Mai exact, societatea precizată a înaintat la CL Zalău o scrisoare prin care şi-a declarat intenţia de a sponsoriza, cu suma de 7.000 de lei, în scopul achiziţionării de scule şi dispozitive pentru dotarea unui atelier de lăcătuşerie a instituţiei de învăţământ precizate. În atelierul de lăcătuşerie îşi vor desfăşura activitatea aproximativ 60 de elevi ai Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”.

3 Thoughts to “La Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul”, o multinaţională investeşte 7.000 de lei într-un atelier de lăcătuşerie”

  1. Anonim

    O sumă neinsemnată.„O multinațională”. Ajunge pentru un singur banc de lucru?

  2. cetatean din Zalau

    Faramituri , praf in ochi fraierilor , cu aceste „fapte de arme ” se mandresc si se dau cu caramida in piept marile si bogatele pe spinarea bietilor zalauani de care se trage pana la 40-45 de ani pe rupte de aceste firme multinationale Michelin si mai ales Tenaris , care transfera totul afara din tara (Valuta).Iar pt comunitate …rabdari prajite si praful care ramane ! RUSINE!!!!!!!!!!

  3. cetatean din Zalau

    Faramituri , praf in ochi fraierilor , cu aceste „fapte de arme ” se mandresc si se dau cu caramida in piept marile si bogatele pe spinarea bietilor zalauani de care se trage pana la 40-45 de ani pe rupte de aceste firme multinationale Michelin si mai ales Tenaris , care transfera totul afara din tara (Valuta).Iar pt comunitatea care le produce lor(Zalaul) …rabdari prajite si praful care ramane ! RUSINE!!!!!!!!!!

Leave a Comment