Hanna Instruments îşi deschide porţile pentru elevii sălăjeni

 

Firma Hanna Instruments organizează, în perioada 7-10 aprilie, la sediul din localitatea Nuşfalău, „Zilele Porţilor Deschise”, eveniment destinat elevilor de liceu din judeţ. „Prin această acţiune dorim să dăm posibilitatea elevilor de liceu şi, în special, viitorilor absolvenţi de liceu de a fi informaţi cu privire la produsele şi echipamentele realizate de către Hanna Instruments, de a cunoaşte în mod direct condiţiile de lucru şi domeniile de activitate din cadrul firmei, pentru o mai bună orientare profesională în ceea ce priveşte o carieră de succes”, a declarat Martino Nardo, administratorul societăţii. Astfel, timp de aproape o săptămână, vor fi organizate vizite în toate departamentele de producţie, laboratoare şi birouri tehnice. „Evenimentul este destinat tuturor elevilor de liceu care sunt interesaţi să ne vadă la noi <<acasă>>”, au completat organizatorii. Cei interesaţi vor confirma participarea până în 3 aprilie, iar gruprurile pot fi formate din 15-25 de persoane, însoţite obligatoriu de cadre didactice de specialitate.
Filiala Hanna Instruments în România îşi desfăşoară activitatea de producţie din 1998, iar din ianuarie 2004 şi-a deschis birou comercial pentru piaţa românească. Înfiinţată în 1978, a devenit lider mondial în producţia de aparatură analitică, dezvoltându-se continuu şi având în acest moment peste 35 de reprezentanţe comerciale pe toate continentele.
Hanna Instruments este furnizor de instrumente pentru diverse aplicaţii în: industrie, laboratoare, tratarea apelor, agricultură, monitorizarea factorilor de mediu, industria alimentară, piscine, piscicultură, instalaţii de încalzire şi răcire. Produsele sunt realizate într-o largă varietate constructivă şi aplicativă, de la simple testere până la aparatură pentru laborator şi controlul proceselor industriale.
Hanna Instruments asigură proiectarea şi producţia în unităţile proprii, inclusiv în cea din România.

 

Alte articole

One Thought to “Hanna Instruments îşi deschide porţile pentru elevii sălăjeni”

  1. roxana

    Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : – calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul “ INFO” la adresa de email: roxyana_cj@yahoo.com

Leave a Comment