Gheorghe Bancea – noul şef al Casei Corpului Didactic Sălaj

Liberalii continuă schimbările în funcțiile de conducere din instituțiile județului. O nouă schimbare a avut loc la Casa Corpului Didactic Sălaj. Astfel, directorul Școlii Gimnaziale ”Corneliu Coposu” Zalău, liberalul Gheorghe Bancea este, începând de astăzi – 30 mai, noul șef la Casa Corpului Didactic Sălaj. Conducerea instituției sălăjene a fost asigurată până în prezent de Corina Forț, soția administratorului public al orașului, Călin Forț – membru PSD. Gheorghe Bancea, profesor de istorie, este consilier local din partea PNL şi a fost inspector școlar general.

Schimbări la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj

O altă schimbare a avut loc, din nou, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, unde inspectorul adjunct Mioara Gudea, profesoară de religie a fost schimbată cu profesorul de religie Cosmin Purcar. Acesta, de profesie preot, a ocupat funcţia de director la Şcoala Gimnazială Horea din Şimleu Silvaniei.

17 Thoughts to “Gheorghe Bancea – noul şef al Casei Corpului Didactic Sălaj”

 1. Anonim

  Politicieni schimbați între ei, nici cei noi și nici cei vechi n-au aveau competențe, ii recomandau doar carnetul de partid și linsul în cuuur

 2. Anonim

  În 1990, într-o primă fază, profesorii și-au ales inspectori cei mai buni dintre ei. Dar politrucii s-au trezit imediat și i-au ras. De atunci au fost puși lipitori… de afișe ai partidelor venite pe rînd la guvernare.

 3. vasile

  In orice caz, Salajul a scapat de covida 2015-2020, Lucy Pop, nefasta senatorului prost si fara scoala, Pop Gyurca de la Racas. Oricine ar veni la aceasta institutie este mai bun decat a fost acolo cineva. Am avut de-a face cu niste incompetenti adusi de regimul Dragnea@Dancila, cu singura lor calitate de „pupincurist” pesedist: Laura Crisan, Hosu Cristina, Cernucan, Souca, Puscas etc. Halal, profesori competenti!

 4. vai de voi

  In sfarsit, Fort Corina, una nesimtita pesedista trimisa la catedra pentru ca judeca cu picioarele, nu cu altceva. A, este nevasta lui Calin Fort, mare vicepresedinte psd, si a trebuit sa i se gaseasca si ei ceva pe masura! Du-te, fato si fumeaza in continuare la CNS, sub ferestrele elevilor!

 5. cetatean

  PorcarCosmin, un om de calitate, bine ales de Vasalica! Gudea, saraca s-a mutat degeaba de la ALDE la PNL, ca nu i-a folosit. O femeie ca apa sfiintita, nici nu strica, nici tomneste! N-o sa mai poata merge la coafor in timpul serviciului, ca fosta ei sefa!

 6. Anonim

  Desi e vorba de cacanizarea (infestarea cu ciumati cacanii) a tuturor functiilor in administratie , apreciez ca promovarea lui Ghita Banciu este buna , dar merita pus intr-o functie de executie , el fiind un om al faptelor , mai putin a vorbelor !!

  1. Anonim

   Bancea – Banciu… așa-i că nici nu știi cine este?

 7. Anonim

  Parca ne sperie pnl ul cu aceleasi fete in institutii vin alegeri aceleași fete ,candidati de meserie nj de asta are nevoie oasul sau judetul asta de aceleași fete putin mai zbarcite

 8. Anonim

  In cate posturi si funcții a fost si ăsta, nici el nu mai știe! Ce il recomandă? Talentul si …. Una dintre cele mai proaste si tâmpite decizii a fost aceeia cand le-au dat voie celor din învățământ sa faca politică! In loc sa se ocupe de educația copiilor, aburesc poporul cu tot felul de Inepții!

 9. E democratie !

  Pleaca ai nostri, vin ai nostrii/Noi ramanem tot ca prostii !

 10. Anonim

  Felicitări Peke

 11. Anonim

  Felcitari, Cosmin! Sper sa ramana la inspectorat cat mai mult timp, indiferent de guevernare!

 12. Anonim

  În România nu există „liberali” sau „social-democrați”. Există doar GĂȘTI DE INTERESE! De aceea și vor unii să se ajungă inspectori, șefi sau șefuleți, precum aceștia doi. Ar putea chiar să procedeze ca bandele de stradă din SUA, să-și tatueze (la vedere, pentru identificare) unii 3 trandafiri, alții o săgeată frîntă etc. Traseiștii ar avea mai multe marcaje, unora nu le-ar mai incăpea.

 13. vasile

  Bine ca a plecat Lucy Pop, senatoreasa incompetenta, incapabila sa iubeasca copii si oameni, haina la suflet, considerandu-se deasupra oamenilor „simpli”, ea si sotul ei militian/”senator” (senator nu inseamna sa stii ridica mana) doua instrument „eficiente” ale regimului dragnist.

 14. Vasile S.

  Oricine poate sa spuna ca invatamantul din Salaj a facut un pas in fata prin numirea la sefie a profesorului Bancea Ghita.Calitatile pedagogice si de conduita il recomanda.

 15. Anonim

  Cretinism legiferat in invatamant . Nici un criteriu de valoare ,pentru functii de conducere la varf a invatamantului din judet. Doar oportunisti de mandat politic . MIZERIE CAT CHINA !!!!!!!

 16. Anonim

  Pe cand vor zbura toti directorii de scoli PSD-isti? Meritocratia nu se poarta la PNL? Carte multa nu se cere sa fi pesedist si sa ai putere

Leave a Comment