Ei sunt sălăjenii admiși la școlile de agenți de poliție din Cluj, Câmpina și Oradea

Aproape jumătate din cei 54 de candidați sălăjeni înscriși la admitere la Școala de subofițeri de poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, au fost declarați admiși la ultima sesiune de admitere organizată în urmă cu câteva zile.

Astfel, cei 25 de sălăjeni care vor începe cursurile în 29 ianuarie, la Cluj, sunt Iulia Ioana Lapoș, Dorada Adelina Bârsan, Malvina Tania Hudin, Alexandra Simona Meleg, Ionuț Cristian Petrulea, Patricia Sonia Pușcaș, Răzvan Cristian Jurje, Raul Dorin Ciocmărean, Robert Szilard Kui, Marius George Bot, Gabriela Simina Chiș, Marius Bogdan Lazăr, Cătălin Daniel Temeș, Lavinia Roxana Chende, Alexandru Vasile Mureșan, Szende – Dorottya Dozsa, Daniel Gabriel Ștefănoaia, Răzvan Cosmin Lazăr, Claudiu Bogdan Opriș, Paul Mădălin Sfăt, Vlad Vasile Bărburaș-Trif, Alexandru Ioan Bolojan, Paul Andrei Gălpâian, Florin Vasile Hășmășan și Cristian Ionuț Mizgai. Cel mai mare punctaj a fost de 88 (obținut de Iulia Lapoș), iar ultimul punctaj a fost de 53.

Din cei 38 de candidați care au intrat în examen la Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina, au fost declarați admiși 11 sălăjeni. Darius Gabriel Stanciu (primul admis, cu 76 de puncte, față de 93 de puncte obținute de un candidat din Argeș ca prim-clasat  pe lista admișilor). Următorii declarați admiși sunt: Raul Ionuț Horvat, Andrei Florin Gîrdan, Petrică Marius Sîrca, Roxana Rad, Florin Gabriel Iosif, Ionel Claudiu Cuc, Sergiu Ilie Goron, Florina Nicoleta Sabău, Alexandru Mike-Popa, David Filip. 

La Școala de pregătire a agenților de Poliție de Frontieră “Avram Iancu” din Oradea, au fost declarați admiși șase sălăjeni: Florin Constantin Rad, Cristina Ioana Duma, Raul Ștefan Leah, Harțegan Andreea Maria, Silviu Vasile Ghile și Florin Ionuț Roșan.

Pe locurile destinate romilor și minorităților, județul Sălaj nu are niciun candidat admis. 

 

3 Thoughts to “Ei sunt sălăjenii admiși la școlile de agenți de poliție din Cluj, Câmpina și Oradea”

 1. Anonim

  N-am prea inteles de ce se face atata tam-tam de admiterile la diferite scoli pentru viitorii politisti si nici un cuvant despre cei admisi la universitatile de renume din lume,de absolventii acestor universitati care fac cinste Salajului,si nu numai.

 2. Anonim

  Acestia sunt cei pe care trebuie sa i avem ,,,aproape,,e bine sa dai bine in fata unui functionar public…..plătit din banii nostri.
  Cei care pleaca au coloana vertebrală ..si ar fi un pericol pentru politruci….

 3. Anonim

  Da…a intrat si horvat raul ionut…ce bun polițist va fi…..cu dosar penal…..si deh…..daca tata e polițist la zalău,atunci facem sa avem cazierul curat….

Leave a Comment