Director nou la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău

Profesoara Alina Cozac a fost numită director  al Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, iar director adjunct este ing.dr. Maria Mada.  Inspectorul școlar general, profesorul Vasile Bulgărean, ne-a declarat în această dimineață că „știm cu toții, Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău este o unitate educațională de referință în învățământul sălăjean și ne-am aplecat asupra acestei probleme. Noi am avut mare încredere în domnul profesor Mirel Matyas , dar dânsul a spus că nu mai dorește să rămână pe această funcție de director. Sigur, din interiorul unității am căutat un profesor care să aibă o recunoaștere și ne-am oprit asupra doamnei profesoare Alina Cozac. Este un dascăl cu o experiență bogată, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Sălaj. Provine de la Colegiul Tehnic A.P.I și împreună cu colega sa, Mada Maria, zic eu că vor face o echipă foarte bună”.

9 Thoughts to “Director nou la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău”

 1. Anonim

  Domnule Bulgarean, daca Colegiul API este o „unitate educationala de referinta”, de ce a ti desfintat o clasa la inceputul anului?
  Nu ati desfintat de la Sag, Hida, Sarmasag, etc. scoli in care promovabilitatea la BAC tinde spre zero, dar ati desfintat de la API.
  Ce urmeaza, sa o inchideti cu totul sa ramana doar CNS-ul?

  1. Anonim

   Nu chiar cu totul. Se urmărește probabil reducerea pe cât posibil a concurenței pentru CNS.

 2. Anonim

  Numai ticăloșii în numirile ăstea

 3. Eugen

  1. D-le Vasile B., API nu este liceu sportiv sa o instalezi acolo pe aceasta profesoara de sport cu „o experienta bogata”!
  2. Cozac Alina a fost pusa inspectoare de sport si de nu mai stiu ce de Pop Lucy, senatoreasa fara competente profesionale corespunzatoare, doar ca-i membra psd!
  3. Cel mai potrivit pentru aceasta functie ar fi fost Ardelean Daniel (cel trimis acasa de la „S. Barnutiu”, dar nu stiu de ce acesta nu este agreat.

 4. Dorin

  Sper ca Anonimul de la primul comentariu, 10,05) nu este profesor ca face multe greseli gramaticale („ati desfiintat”, asa scriem).

  1. alt anonim

   „nu este profesor ca face multe greseli”. Așa-i, face multe, pe când dta faci puține, doar două în textul citat. Te pomenești că ești chiar profesor!

 5. Anonim

  Imi pare bine ca Mirel nu a pus botul la mizeriile Pnl. E un om echilibrat

 6. Anonim

  nu l-o pus , l-o băgat de-a dreptu…

 7. Anonim

  Liceul ăsta este în cădere liberă, atât din punct de vedere administrativ (un profesor de sport nu are cum să facă performanță la o școală tehnică), cât și din punct de vedere al elevilor. Probabil că asta s-a vrut, și s-a și reușit în mare parte. Sunt curios să aflu ce proiecte de dezvoltare are doamna Cozac pentru acest liceu, pe lângă politizarea evidentă.
  Mda, poate că acum o să se pună ultima lopată de pământ peste A.P.I.

Leave a Comment