Daruri de Paşte pentru copiii instituţionalizaţi, oferite de preşcolarii zălăuani

Tone de alimente, jucării, precum şi articole de îmbăcăminte au fost strânse, în doar două săptămâni, de către grădiniţele din municipiu pentru copiii instituţionalizaţi din judeţ. Acţiunea a fost posibilă graţie unui proiect iniţiat de Grădiniţa Nr.1 din Zalău, în parteneriat cu Centru de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare Zalău, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Asociaţia Pro Adevăr Zalău.

Potrivit Dianei Boeriu, directorul instituţiei de învăţământ menţionate, în derularea programului, intitulat „Fă să vină iepuraşul şi la mine”, s-au înscris aproape toate grădiniţele din municipiu, fiecare contribuind cu diferite produse, dorind astfel să bucure pentru o clipă viaţa copiilor instituţionalizaţi. „Au contribuit circa 600 de familii, care au donat de la dulciuri, jucării până la îmbrăcăminte şi încălţăminte. Vineri am dus o parte din produsele colectate la Centrul de îngrijire copii din Cehu Silvaniei, urmând ca săptămână viitoare, respectiv joi, să mergem la Centrul Comunitar de îngrijire din Jebuc”, a explicat Diana Boeriu. Potrivit spuselor sale, în Cehu Silvaniei beneficiază de serviciile Centrului circa 110 copii, iar în Jebuc, 150 de copii.

 

 

2 Thoughts to “Daruri de Paşte pentru copiii instituţionalizaţi, oferite de preşcolarii zălăuani”

  1. […] Via: Daruri de Paşte pentru copiii instituţionalizaţi, oferite de preşcolarii zălăuani […]

  2. Anonim

    Felicitări pentru implicare în acţiunea iniţiată de grădiniţa nr.1 Zalau ,condusă de d-na Diana Boieriu .Datorită acestor oameni de suflet iepuraşul a sosit la copiii din Centrul Social Multifuncţional din Cehu Silvaniei .
    Copiii din centru va transmit Sarbatori fericite , mulţumiri pentru darurile oferite .

Leave a Comment