A doua promoţie a Şcolii Postliceale „Vasile Goldiş” a depus jurământul profesional

 

Amfiteatrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad, filiala Zalău, a găzduit vineri, 10 iulie, festivitatea de absolvire a celei de-a doua promoţii a Şcolii Postliceală „Vasile Goldiş”. Anul acesta au absolvit cursurile 17 absolvenţi medicali, care au fost felicitaţi pentru rezultatele obţinute şi au depus jurământul profesional.
La evenimentul desfăşurat într-o atmosferă destinsă a participat atât conducerea unităţii de învăţământ cât şi o parte dintre profesori, dar şi elevii din anii mai mici. După cei trei ani de studii, absolvenţii promoţiei 2015 urmează să susţină, în luna august, examenul de licenţă.
De asemenea, de la manifestare nu a lipsit reprezentantul Filialei Zalău a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, directorul de studii – Aurica Grec, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj a fost prezentă Kovacs Irina – inspector şcolar general adjunct, iar din partea Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj – Sanda Stanca. „Aniversăm astăzi un moment deosebit de emoţionant din viaţa noastră, din viaţa comunităţii sălăjene. Este ziua cea mai mare pentru aceşti frumoşi tineri, care azi şi-au îndeplinit un vis. Sunt absolvenţii Şcolii Postliceale Sanitare Vasile Goldiş.
În urmă cu patru ani, când am decis să fiu fondatorul acestei şcoli, sincer, am avut foarte mari emoţii, am avut foarte multe de întrebare, foarte multe îndoieli, ca la orice început de drum. Sigur, pe parcursul acestor patru ani, îndoielile nu au încetat să apară, piedicile s-au înmulţit. Am devenit o concurenţă serioasă în domeniul şcolilor postliceale sanitare din Sălaj. (…) Este bine ca cei mai buni să câştige şi să meargă înainte. După cum vedeţi avem un număr relativ mic de absolvenţi. Puţini, dar buni”, a menţionat în deschidere, Aurica Grec.
La final, cei 17 absolvenţi au predat cheia elevilor din anul II, după care, au depus jurământul de credinţă şi onoare.

4 Thoughts to “A doua promoţie a Şcolii Postliceale „Vasile Goldiş” a depus jurământul profesional”

 1. zoom

  Vai de pl ei de scoala. Fabrica de diplome si prostalai contra cost.Un angajator n-o sa angajeze vreun absolvent de Goldis sau Spiru.

 2. zoom

  *un angajator serios

 3. Anonim

  Bine ca esti tu destept

 4. Candidat

  Kovacs Irina are ore si acolo? Te pomenesti ca e si platita, ca de facut nu le face…
  Halal absolventi de invatamant superior! Au fost toti „studentii”, si cei care sunt la munca in strainatate?
  Doua blonde care dau „credibilitate” institutiei…!?!

Leave a Comment