“Ziua Naţională a Contabilului Român” – sărbătorită la Zalău

“Ziua Naţională a Contabilului Român”, marcată anual la data de 21 septembrie, a fost astăzi un bun prilej de aniversare pentru toţi profesioniştii contabili din judeţul Sălaj.

Zeci de contabili membri ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) filiala Sălaj s-au întâlnit sâmbătă, 21 septembrie, pentru a marca la nivel local “Ziua Naţională a Contabilului Român”.
În deschiderea evenimentului, aflat la cea de a IX-a ediţie, a luat cuvântul Alexandru Tamba, preşedintele CECCAR filiala Sălaj, care a ţinut să felicite activitatea tuturor colegilor de breaslă. Acesta a menţionat că, în prezent, activitatea contabilicească, care presupune responsabilitate maximă, nu este răsplătită finaciar aşa cum ar trebui să fie. Tamba a inserat în scurtul său discurs faptul că relaţia între colegi, atunci când vine vorba de clienţi, trebuie să fie una corectă fără a se pune în practică scăderea tarifului pentru atragerea clientelei.
După o scurtă introducere şi discuţii pe tema contabilităţii, evenimentul dedicat “Contabilului Român” a continuat cu premierea celor mai buni contabili din judeţ, care au primit diplome de merit în semn de recunoaştere şi apreciere pentru contribuţia la dezvoltarea profesiei, diplome acordate de CECCAR filiala Sălaj.
Tot în cadrul evenimentului dedicat “Zilei Naţionale a Contabilului Român” s-a realizat o premiere a celor mai bune societăţi membre a CECCAR Sălaj. Astfel, pe locul I s-a clasat SC Activ Consult SRL, locul II – SC Anacont şi locuil III – SC Finaciar Consult SRL şi Sc AMS Cont SRL. Societăţile comerciale ocupante a locurilor I şi II au primit din partea CECCAR Sălaj un voucher valoric de promovare, de 100 de euro, cu o valabilitate de 12 luni, pe portalul www.portal finate.ro, premiul acordat graţie unui protocol de colaborare între CECCAR şi portalul precizat.

CECCAR Sălaj – peste 400 de membri

În prezent, CECCAR filiala Sălaj cuprinde un număr de 403 membri, din care: 221 de experţi contabili, 114 – contabili autorizaţi, 20 de membri stagiari, experţi contabili şi contabili autorizaţi şi 48 de societăţi comerciale de expertiză contabilă şi contabilitate.

Alte articole

Leave a Comment