Eşec usturător pentru HC Zalău

HC Dunărea Brăila – HC Zalău 25 – 19 (11 – 9)

După înfrângerea din etapa a doua, suferită pe teren propriu, în faţa echipei „U” Jolidon Cluj, jocul handbalistelor de la HC Zalău nu a arătat mai bine nici în partida de vineri, de la Brăila. Formaţia condusă de managerul Gheorghe Tadici a pierdut la o diferenţă de şase goluri (19 – 25) duelul cu HC Dunărea Brăila, la capătul unui meci în care Ciuciulete şi compania au ratat multe ocazii, unele din situaţie de „unu la unu”.
Constantinescu a fost cea care a deschis scorul, pentru HC Zalău, dar gazdele au punctat, şi ele, tot în primul minut, prin Perianu. Au urmat câte două aruncări de la 7 metri, câte una de fiecare parte, ambele ratate, după care formaţia lui Tadici s-a resprins la două goluri, 3 – 1 în minutul 7. Forma bună a echipei noastre a durat însă destul de puţin, fiindcă până în minutul 14, gazdele au reuşit să restabilească egalitatea la 3, după un „7 metri” ratat de Constantinescu şi o ocazie de „unu la unu” irosită de Ciuciulete.
Brăila a preluat tot mai mult controlul jocului, ajutată în unele momente şi de cei doi arbitri, iar la pauză a intrat la vestiare cu avans de două goluri, 11 – 9.
Repriza a doua a fost a gazdelor. Zalăul a marcat de puţine ori, iar Ciuciulete şi Trif au reuşit „performanţa” de a rata chiar în aceeaşi fază din situaţie de „unu la unu”, în timp ce gazdele au desfăcut destul de uşor apărarea echipei noastre. Nici Inculeţ nu a mai avut forma bună din prima repriză, astfel că avantajul echipei gazdă s-a mărit tot mai mult odată cu trecerea timpului.
Opt goluri a fost cea mai mare diferenţă de scor, avantaj pe care Brăila l-a avut de mai multe ori spre sfârşitul partidei. HC Zalău a dat semne de revenire pe final, apropiindu-se la şase goluri, însă, era prea târziu pentru a mai putea spera la un rezultat favorabil.
Sâmbătă, 28 septembrie, este programat următorul meci al formaţiei zălăuane, HC Zalău urmând să primească vizita formaţiei Universitatea Neptun Constanţa.
Marcatoare: HC Dunărea Brăila – Ramona Farcău (8), Gabriela Perianu (6), Alina Horjea (5), Ada Moldovan (2), Alina Czeczi (2), Andreea Adespi Molnar (2); HC Zalău – Roxana Varga (6), Claudia Constantinescu (4), Crina Pintea (3), Georgiana Ciuciulete (2), Loreadana Pera (2) Ana Maria Şomoi (1), Andrada Trif (1).

Alte articole

2 Thoughts to “Eşec usturător pentru HC Zalău”

  1. UNUL

    Era foarte greu la Braila , daca nu chiar imposibil, dupa ce doi ani la rand Zalaul le-a devansat. Masurile luate erau previzibile iar dupa pauza arbitrul gras a fluierat numai pt Braila si astfel si fetel au cedat , iar Tadici mai avea un pic si facea infarct . Asta e , infrangerea cu Clujul nu putea sa nu lase urme . Au nevoie de un deklik si acesta se va intampla in meciul cu cele de la Constanta ! Si anul trecut au inceput slab , dar apoi au revenit in forta . Trebuie sa reintre in forma Ciuciulete, Bese, Pintea , iar extremele sa ajute si ele cu ceva , macar in aparare. de nerecunoscut Trif. Ce se intampla cu Bardac ??? Bravo portaritei blonde ( Inculet ?)! Vor reveni sigur !

  2. Vasia

    Rezultat previzibil . Noi ce am transferat ? Ratarile si 7-8 decizii ale arbitrilor in repriza a 2 a au transat jocul in favoarea Brailei ! Trezirea fetelor ! Trezeste-le Tadici si tu odata cu ele ! Ai destula expierenta sa redresezi din mers ! Afara cu puturoasele !

Leave a Comment