Zeci de poliţişti acţionează în Sălaj pentru prevenirea incidentelor la Bacalaureat

 

Peste 60 de poliţişti sălăjeni acţionează suplimentar pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a Bacalaureatului. „Pe durata examenului naţional de Bacalaureat, 65 de poliţişti sălăjeni vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 60 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică şi cinci sunt poliţişti de la rutieră”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.
Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 37 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
Efectivele IPJ Sălaj sunt în teren pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul naţional de Bacalaureat să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Alte articole

Leave a Comment