Zeci de copii au sărbătorit 1 Iunie alături de poliţiştii sălăjeni

 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj a organizat, în perioada 29 mai – 3 iunie, o serie de activităţi, având caracter educativ – preventiv, dedicate copiilor, pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului, continuând astfel tradiţia ultimilor ani.
Poliţişti ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi ai Biroului Rutier au fost alături de şcolari şi preşcolari, în cadrul unor concursuri de educaţie rutieră şi a unor lecţii deschise, cu tematică informativ–preventivă. „Astfel, vineri, 29 mai, ora 9, 30, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au participat la întâlnirea organizată sub numele <<Frumuseţea Zâmbetului de copil>>, la Grădiniţa <<Voinicel>> Zalău”, au declarat reprezentanţii IPJ Sălaj.
Marţi, poliţiştii sălăjeni s-au întâlnit cu elevii clasei a II -a, de la Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” şi respectiv cu preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 Zalău, întâlnirile având ca temă educaţia rutieră.
De asemenea, cu această ocazie, miercuri, 3 iunie, la Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău, a avut loc etapa judeţeană a Concursului “Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă“, organizat de poliţiştii rutieri. La competiţie au participat 22 elevi de la şapte unităţi de învăţământ, patru şcoli generale şi trei licee.
La final, pentru rezultatele obţinute, elevii au fost recompensaţi cu diplome şi premii.

 

Leave a Comment