Zalăul, gazda celui mai mare târg de nunți din Sălaj

Reduceri, promoții și premii în valoare de peste 100.000 de mii de euro, costume de miri, rochii de mirese, bijuterii, pantofi, servicii foto-video, DJ, prăjituri și torturi, aranjamente florale și limuzine, toate acestea au fost ingredientele Happy Wedding, cel mai mare târg de nunți din Sălaj. Evenimentul a început vineri și s-a încheiat aseară cu tombola în cadrul căreia au fost acordate premiile și reducerile oferite de cei peste 40 de expozanți din Sălaj, dar și din alte județe.

Târgul, ajuns la ediția a șasea, s-a desfășurat în noua sală de evenimente a Hotelului-restaurant Transilvania din municipiul Zalău. Evenimentul a fost organizat de echipa Smarthappyhouse în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Sălaj. Partenerii oficiali ai târgului au fost firmele KulcsarConf și Tiara Luxury. Prima zi de târg a debutat cu un program muzical dedicat în întregime muzicii etno. Au evoluat pe scenă artiștii sălăjeni Andreea Ardelean, Claudiu Ilieș, Denisa Blaga, iar Ansamblul „Porolissum” al Casei Municipale de Cultură Zalău a dat evenimentului un plus de valoare printr-un moment coregrafic cu mult dans. A mai intrat pe scenă și Ansamblul „Joc” din municipiul Zalău, un ansamblu alcătuit din tineri pasionați de folclor, de tradițiile specifice județului Sălaj.

Brazilianul cu suflet de român, vedeta târgului

Sâmbătă a fost ziua dedicată muzicii ușoare, iar cap de listă a fost artistul Banto Dos Santos, brazilianul stabilit în România acum mai bine de un deceniu. Artistul a făcut un adevărat spectacol prin interpretarea unor cântece cunoscute din repertoriul unor cântăreți consacrați, dar și propriile sale creații. Lui Banto i se mai spune și brazilianul cu suflet de român. A obținut cetățenia română, trăiește la Cluj, este căsătorit cu o româncă și reprezintă România la diferite competiții sportive. Tot sâmbătă, la târg au mai cântat tinerii artiști Robert Szeraday, Paula Rad, finalistă a concursului „Românii au talent”, Andrei Morar, Cristiana Morar și Alice Ghile. A treia zi de târg a fost rezervată muzicii și dansului popular. Suportul tehnic a fost asigurat de către DJ Mihai Nicorici, iar fotograful oficial al evenimentului a fost Sergiu Fărcaș. Producătorul programului muzical al târgului a fost artista Denisa Blaga.

Nunta perfectă

Oficialii Smarthappyhouse, organizatorul evenimentului, și-au dorit un târg în care viitorii miri să găsească toate serviciile de care au nevoie pentru organizarea unei nunți. Inclusiv un serviciu de creditare a fost disponibil pentru cei care voiau un sprijin financiar sub formă de împrumut, totul în condiții legale și avantajoase. Un alt aspect important, intrarea la târg și participarea artiștilor a fost gratuită.

One Thought to “Zalăul, gazda celui mai mare târg de nunți din Sălaj”

  1. […] Reduceri, promoții și premii în valoare de peste 100.000 de mii de euro, costume de miri, rochii de mirese, bijuterii, pantofi, servicii foto-video, DJ, prăjituri și torturi, aranjamente florale și limuzine, toate acestea au fost ingredientele Happy Wedding, cel mai mare târg de nunți din Sălaj. Evenimentul a început vineri și s-a încheiat aseară cu tombola în cadrul căreia au fost acordate premiile și reducerile oferite de cei peste 40 de expozanți din Sălaj, dar și din alte județe. Târgul, ajuns la ediția a șasea, s-a desfășurat în noua sală… Citeste mai mult […]

Leave a Comment