Victima ciobanului criminal a ieşit din comă

Victima ciobanului criminal a fost transferată, ieri, la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţi spitaliceşti, Codruţa Puşcaş, pacientul este conştient, fiind stabil din punct de vedere hermo-dinamic şi respirator. Bărbatul a fost internat vineri seara, la secţia de Antestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean, cu traumatisme multiple la nivelul capului, în coma gradul IV, în urma loviturilor aplicate de către colegul său de breaslă, în vârstă de 30 de ani.

Reamintim că în seara zilei de vineri, 1 martie, unul dintre ciobanii care păzeau o turmă de oi în localitatea Cliţ, din comuna Băbeni, şi-a măcelărit colegii de breaslă. Unul dintre ei, în vârstă de numai 36 de ani a decedat în urma loviturilor aplicate de agresor, iar celălalt, în vârstă de 58 de ani, a fost internat în comă de gradul IV la secţia de Antestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean.
Cei trei au fost angajaţi ca ciobani de o persoană din Sibiu. Agresorul era şi el din Sibiu, iar ceilalţi doi ciobani erau veniţi din zona Moldovei, iar conflictul se pare că a izbucnit pe fondul consumului de alcool, între ei existând înţelegeri mai vechi.

Alte articole

4 Thoughts to “Victima ciobanului criminal a ieşit din comă”

 1. m

  citez :
  1.”Victima ciobanului criminal a iesit din coma”
  si , respectiv
  2.”iar conflictul se pare că a izbucnit pe fondul consumului de alcool, între ei existând înţelegeri mai vechi.”
  1.Putin mai multa atentie in privinta exprimarii .
  Apelativul „criminal” va putea fi utilizat dupa o hotarare definitiva a instantei ; si poate ca ati vrut sa spuneti ca UNA dintre victimele agresiunii , pentru ca din felul in care formulati putem intelege ca victima ( minune!) a inviat .
  2. Adica s-au inteles mai demult ca , dupa o bauta buna sa se bata pana careva moare ?! N-au tras cumva la sorti care sa fie acela ? :_)
  Probabil sufixul „NE” (neintelegeri) v-a scapat …

 2. zalau

  aveti dreptate anonimul de sus chiar nu inteleggggg nu vede directorul revistei ce persoana analfabeta a angajat….sau e buna sub birou….scuzatimi expresia ….datio afara pana nu va falimentatii…

  1. Andreea Vilcovschi

   Iti place ortografia pe care ai folosit-o? Chiar nu cred ca esti in masura sa dai lectii de scriere.

 3. zalau

  SAU VA PLACE SA VA FACA DE RAS VA VEDE O TARA INTREAGA NU E PRIMA OARA CAND FACE GRESELI DE ORTOGRAFIE NE FACETI SA NE SCHIMBAM PAREREA DEPRE VOI…

Leave a Comment