Partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu şi-a „tras” filială în Sălaj

Forţa Civică (FC) s-a activat şi în Sălaj, începând de luni. Primul „ungurean” sălăjean înscris în FC este Mircea Abrudan, desemnat totodată preşedinte interimar al filialei partidului, în cadrul ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţional. „Luni, am fost contactat de către secretarul general al FC, Ştefan Pilpiliu, care mi-a propus să mă ocup de ceea ce înseamnă organizarea, în Sălaj, a filialei partidului. Am acceptat, în condiţiile în care am încredere în ceea ce reprezintă, astăzi, Forţa Civică”, a făcut cunoscut Mircea Abrudan.
Potrivit sursei citate, la această oră, numărul membrilor FC este irelevant, „însă acest lucru nu constituie un impediment în ceea ce priveşte viitorul acestui partid în Sălaj”. Mircea Abrudan susţine că, în perioada imediat următoare, împreună cu cei câţiva membri ai filialei partidului, va demara procesul de închegare a structurilor de partid în teritoriu. „Ştiu că nu ne va fi deloc uşor, însă vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem înspre acest partid oamenii de calitate din judeţ”, a mai afirmat proaspătul lider al FC Sălaj.
Mircea Abrudan a fost membru al PDL Sălaj în perioada 2009 – 2011, unde a deţinut funcţia de vicepreşedinte în cadrul BPJ. După demisia din acest partid, a trecut la PRM Zalău, unde a ocupat funcţia de preşedinte până în ianuarie 2012. Apoi, a demisionat şi din această formaţiune politică şi a ales, pentru câteva luni, să facă parte din structurile de conducere ale PP-DD, ai precis, a ocupat fotoliul de vicepreşedinte al filialei municipale, poziţie pe care a părăsit-o din motive personale. „Nu mă consider un traseist politic. Sunt mulţi alţi politiciani sălăjeni care îmi stau în faţă la acest capitol. Din punctul meu de vedere, şi nu numai, traseismul politic, în marile democraţii, reprezintă esenţa politicului”, a conchis Mircea Abrudan.
Potrivit propriului site, doctrina partidului Forţa Civică este liberal-conservatoare, bazată pe principii tradiţional-creştine şi valori comunitare. Forţa Civică este un partid de centru-dreapta.

Alte articole

27 Thoughts to “Partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu şi-a „tras” filială în Sălaj”

 1. Anonim

  „doctrina partidului Forţa Civică este LIBERAL-CONSERVATOARE” – puteți explica așa ceva? Ați auzit de oximoron?

 2. Anonim

  sa recapitulam: PDL, PRM, apoi PP-DD, acum FC! Tot inainte, in curand vine si Bode, fiti ungurenii lui!

 3. Anonim

  LIBERALÍSM s. n. 1. Doctrină care, opusă socialismului și dirijismului, proclamă principiul nonintervenției statului în economie, în relațiile economice existente între indivizi, grupuri sociale sau națiuni; promovează ideea libertății economice, a liberului schimb, a liberei concurențe etc. 2. Atitudine de îngăduință excesivă față de greșelile altora. – Din fr. libéralisme.
  Sursa: DEX ’98 (1998) | Adăugată de RACAI | Semnalează o greșeală | Permalink

 4. Anonim

  conservatism. ◊ doctrină politică modernă care pledează pentru apărarea ordinii tradiționale. (< conservator + -ism)

 5. Anonim

  S-a nascut mort. Si partidul si el .

 6. Anonim

  Esti mort tu , dupa inticalositii din USL !

 7. Anonim

  Pe modelul ,,daca unul mananca un kkt,trebuie sa manance si el neaparat,,.Auzi la el;nu se considera un traseist politic,dar ce este ?

 8. Anonim

  Daca presedintele noii formatiuni politice nu are probleme de integritate,este bun, electoratul asta ar vrea ! Ce folos ca Nastase nu a fost un traseist , daca a fost si ramane coruptul natiunii ! Intr-o tara cu justitie cu adevarat independenta, ar fi primit ani grei de inchisoare ! In PSD sunt peste 20 cu dosare penale , si n-au fost traseisti !

 9. Anonim

  Un numar de telefon d-le Abrudan !

 10. Leo

  Mircea ia si pe soruta si faceti partidul traseistilor! Stanciu, Bode, Capilnasiu, Ghiurco, Mocan ar fi interesati si ei de acest partid al traseismului, non-valorilor!

 11. dorel

  PD – PRM – PPDD – FC
  Nu sunt traseist.
  de precizat ca toate astea in decurs de 2 ani.

 12. !...

  Mai lipseste HANDOLEASCA din echipa1…

 13. Anonim

  si sorsa , frumosa si c…. de onorisca

 14. pdl-ist

  Mircea-intelectualul…faina achizitie!!!

 15. Anonim

  OXIMORÓN, oximorone, s. n. Figură de stil care exprimă o ironie subtilă sau un adevăr usturător sub forma asocierii paradoxale a doi termeni contradictorii. – Din fr. oxymoron. IN MOD SIGUR VA REFERITI LA USL !!!!!!!!!!!!!

 16. Anonim

  papa din roma se va casatori cu patriarhul bisericii ortodoxe iar in urma dragostei lor papa va fata un avorton si el se va numi cacarau si va conduce romania !
  traiasca imperialismul si democratia !:)
  hemoroizilor !

 17. Anonim

  Succes somesanul meu!

 18. Anonim

  Un kk oriunde to kk ramane!

 19. Emil Hossu

  Traseismul o reteta adusa in dezbatere de fsnisti pentru a-i tine intr-un grup monolit in jurul tatucului Iliescu, asa zisul traseism este cheia democratiei nu poti obliga un tanar care este socialist, la varsta maturitatii sa nu devina om de dreapta.Mai salajeni redusi v-a invatat tatucul sa Ilici sa vb de traseism, aveti nevoie de putina cultura politica.Domnule Abrudan nu te lasa influentat de oameni ranchiunosi, arata-le la toti ca forta unui partid mai sta si in valoare si cultura!

 20. Ioan

  Ofer cu placere manuale de doctrina politica postacilor ranchiunosi care habar nu au cu ce se manaca politica, nu te lasa Mircea, e momentul sa demonstrezi!

 21. Ioan

  DOCTRINE POLITICE.CONCEPTE UNIVERSALE SI REALITATI OMENESTI! Editura Polirom, costa doar 8,90 ron. Recomand tuturor salajenilor care comenteaza aiurea.Pacat ca din Salaj au fost oameni politici importanti, chiar acum ma mir cum de a dat asa tare prostia in voi. Domnule Abrudan e timpul sa arati ca nu te-ai preumblat aiurea prin politica salajeana, e vremea dumneavoastra!

 22. Anonim

  Imprevizibil cum este şi apa Someşului, unde este mai lină acolo te trage la fund

 23. Anonim

  EU DORESC SA MA INSCRIU IN ACEST PARTID FIINDCA RAZVAN UNGUREANU TRAIESTE CU PICIOARELE PE PAMINT . SUNT SATUL DE ATITA MINCIUNA DATI UN NR DE TEL SA VA POT CONTACTA

 24. Da' produse cosmetice de firma se dau?!

  Ca atunci ne inscriem mai multi…

 25. Anonim

  Se distribuie si muschi kobe ?

 26. anonima

  aceiasi oameni,nu mai scapi de ei,doamne iarta-ma!

 27. anonima

  oare au muncit vreodata cei doi?politicienii,?

Leave a Comment