Valorile europene, promovate în rândul elevilor de la CNS

Ziua Europei a fost marcată astăzi la Colegiul Național „Silvania”, în curtea instituției de învățământ fiind amenajate mai multe „colțuri”, spații în care s-au desfășurat activități educaționale de promovare a Uniunii Europene, a valorilor europene, a drepturilor, dar și obligațiilor membrilor UE.

Evenimentul și-a propus explicarea conceptului de Uniune Europeană în rândul tinerilor, care sunt avantajele pe care le au statele membre, de ce este important să facem parte din UE ș ice obligații avem ca cetățeni europeni.

One Thought to “Valorile europene, promovate în rândul elevilor de la CNS”

  1. […] Ziua Europei a fost marcată astăzi la Colegiul Național „Silvania”, în curtea instituției de învățământ fiind amenajate mai multe „colțuri”, spații în care s-au desfășurat activități educaționale de promovare a Uniunii Europene, a valorilor europene, a drepturilor, dar și obligațiilor membrilor UE. Evenimentul și-a propus explicarea conceptului de Uniune Europeană în rândul tinerilor, care sunt avantajele pe care le au statele membre, de ce este important să facem parte din UE ș ice obligații avem ca cetățeni europeni. Citeste mai mult […]

Leave a Comment