Urmărit internaţional, interlopul şimleuan Kamaz a fost prins la frontiera cu Republica Moldova

Dat în urmărire internaţională la finele anului trecut, sălăjeanul Bogdan Măgurean, cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Kamaz”, a fost reţinut joi, 6 aprilie, de către autorităţile moldovene, în punctul de trecere Leuşeni.
Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră moldovene, „pe sensul de ieşire din Republica Moldova s-a prezentat un microbuz de rută regulată Republica Moldova – România. Urmare a verificării pasagerilor, inspectorii controlului de frontieră au identificat un cetățean român de 31 de ani, anunțat în căutare internațională de către BNC Interpol București”. Acesta s-a dovedit a fi şimleuanul Bogdan Măgurean, cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Kamaz”, dar şi ca parte a clanului Neguş, ai cărui membri au fost acuzaţi de tentativă de omor şi vătămări corporale grave, se mai arată în comunicatul de presă.
Sălăjeanul a fost reţinut și conform deciziei Judecătoriei Buiucani, plasat în arest la Penitenciarul nr.13 din Chişinău, până va fi luată decizia extrădării acestuia autorităților române. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Kamaz se întorcea în ţară pentru a se preda.
Bogdan Măgurean a fost dat în urmărire internaţională, după ce pe numele său magistraţii Judecătoriei Zalău au emis mandat de arestare în lipsă. Bărbatul este trimis în judecată pentru favorizarea făptuitorului, tăinuire şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce în 10 octombrie, l-a intimidat pe un bărbat care încerca să îşi recupereze de la inculpatul Nagy Zsolt, suma de 27.450 de euro pe care i-o dăduse pentru a-i aduce din Germania mai multe autoturisme. Două zile mai târziu, susţin procurorii, Măgureanu l-a ajutat pe samsarul de maşini să plece din ţară prin vama Borş.
“În data de 10 octombrie 2016, inculpatul Măgurean Bogdan-Cristian s-a dus împreună cu inculpatul Nagy Zsolt şi cu inculpatul Haraklanyi Arpad în municipiul Cluj-Napoca, unde cu o parte din suma de 27.450 euro i-a fost cumpărat de către inculpatul Nagy Zsolt un telefon mobil de ultimă generaţie. Măgurean a acceptat telefonul, deşi cunoştea provenienţa ilicită a banilor cu care a fost plătit”, se mai arată în comunicatul amintit. În aceeaşi zi, a primit tot de la Nagy, aproximativ 6.000-6.500 euro, bani proveniţi din fapta penală comisă de bărbat.

2 Thoughts to “Urmărit internaţional, interlopul şimleuan Kamaz a fost prins la frontiera cu Republica Moldova”

  1. Alfaman

    Spurcaciunea asta si cei de teapa lui cand sunt prinsi ar trebui ucisi pe loc, cu judecata prin tribunale se consuma timp aiurea.

  2. Anonim

    daca tu care spui ca ar trebui ucisi pe loc crezi ca esti om te inseli,esti un nimic un animal dar si animalele au suflet pe cand tu nu.sa-ti fie rusine nemernicule.el o sa scape si de acest necaz pt ca are un suflet prea mare dar tu o sa fi un om de nimic si fara suflet toata viata.daca ai curajul sa vorbesti asa de ce nu-ti dai numele.o sa fi pedepsit cand nici nu visezi.omul rau nu scapa.

Leave a Comment