Un traficant de haşiş cultiva cannabis la Coşeiu

Un timişorean de 35 de ani a fost reţinut miercuri seară de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Sălaj, după ce a fost prins în flagrant în timp ce comercializa haşiş.

Potrivit informaţiilor furnizate procurorul Liviu Dan Bubuiug, bărbatul a fost dus la audieri după ce i-a vândut unui investigator sub acoperire o doză de 2 grame de haşiş. „Aflând că deţine haşiş spre vânzare, în urmă cu câteva zile, un investigator sub acoperire a cumpărat de la acesta o doză de 2 grame de haşiş. Miercuri seara, în urma unei percheziţii la domiciliul părinţilor bărbatului, în localitatea Coşeiu, lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj au descoperit 46 de ghivece cu cannabis, plantele având între 10 şi 15 cm înălţime”, a precizat procurorul DIICOT Sălaj. Acesta ne-a mai declarat că învinuitul comercializa haşiş pe piaţa judeţului Sălaj, pentru 50 de lei/gram.

Timişoreanul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de trafic de droguri.

Elevi de liceu, comercianţi de droguri de risc

În urmă cu doar o lună, procurorii DIICOT Sălaj au prins, tot în urma unui flagrant, trei zălăuani care comercializau diverse cantităţi de haşiş. Unul dintre aceştia, în vârstă de 36 de ani, a introdus în ţară, la începutul anului 2013, aproximativ 300 de grame de haşiş pe care le achiziţionase din Spania. Ulterior, a împărţit respectiva cantitate în „biluţe” a câte 1,6-1,9 grame, pentru a o valorifica unor tineri din Zalău, pentru sume cuprinse între 80 şi 100 de lei. Bărbatul a comercializat şi a pus la dispoziţia a doi liceeni din municipiu haşişul, aceştia vânzând, mai apoi, drogurile de mare risc în schimbul unor sume cuprinse între 100 şi 150 de lei/gram.

Zălăuanul de 36 de ani se află, în prezent, în arest, sub acuzaţia de trafic şi consum de droguri de mare risc, cei doi elevi de liceu fiind cercetaţi în libertate, acuzaţi fiind de comiterea aceloraşi infracţiuni.

Alte articole

3 Thoughts to “Un traficant de haşiş cultiva cannabis la Coşeiu”

 1. finante

  Un traficant de hasis cultiva canabis!!! Bai,drogato! hasisu ii una,canabisu,alta.Este ca si cum ai scrie ca ai descopert tu ca un producator de masini vinde biciclete

  1. Anonim

   bai acesta, da esti prost rau, fata face diferenta da pe tine nu te duce capul. probabil esti drogat si tu

  2. Andreea Vilcovschi

   Hasisul este rasina secretata de glandele situate la nivelul frunzelor de Cannabis.

Leave a Comment