Un copil de doar trei ani, lovit de masina

Un copil de doar trei ani, lovit de masinaLasat nesupravegheat de catre parinti, un copil de numai trei ani a fost accidentat luni, in jurul orei 13, de un autoturism care circula prin localitatea Dersida. Din datele prezentate de Politia Salaj, se pare ca minorul s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis, moment in care a fost surprins si lovit de un autoturism, condus de V. Ioan, de 44 de ani, din localitatea Sarmasag. Din fericire, copilul a scapat cu doar cateva rani usoare.

A intrat cu masina intr-un cap de pod

O ora mai tarziu, in localitatea Sincraiu Almasului, C. Ion, de 39 de ani, din Ramnicu Valcea, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum si, la intrarea intr-o curba periculoasa, semnalizata corespunzator, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un capat de pod. In urma impactului, P. Ion, de 65 de ani, din localitatea Olanu, judetul Valcea, pasager pe locul din dreapta fata, a fost accidentat usor.

Hot de 3.000 de lei, prins de politisti

Politistii din cadrul Politiei orasului Cehu Silvaniei au identificat si prins, zilele trecute, autorul unui furt comis in data de 16 iunie, din incinta unei societati comerciale din localitate. Se pare ca numitul D. Gheorghe, de 40 de ani, din localitatea Salatig, in calitate de angajat al societatii respective, a reusit sa fure componente mecanice in valoare de 3.000 de lei. Din fericire, prejudiciul adus societatii a fost in totalitate recuperat, politistii cercetandu-l acum pe barbat in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Alte articole

Leave a Comment