Un bătrân a pus pe jar autorităţile. A plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors

Un vârstnic de 70 de ani din localitatea Păduriş, comuna Hida, a pus pe jar autorităţile după ce a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors. În dimineaţa zilei 13 iunie, bărbatul a plecat în pădure şi nu a mai revenit la locuinţa sa, astfel că soţia acestuia a sesizat poliţia. În  scurt timp de la sesizare, a fost constituită o echipă de căutare formată din peste 32 de jandarmi, poliţişti și voluntari, pentru a desfășura activități în perimetrul localităților din apropiere.

De asemenea, în activitățile de căutare a fost folosită și o dronă cu termoviziune, mai multe autoturisme de teren, precum și motociclete cross. Astfel, în cursul zilei de 14 iunie, la orele amiezii, bărbatul a fost găsit în pădurea ce aparține de localitatea Poptelec, comuna Gârbou.

“Bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni, era dezorientat și a fost predat unui echipaj SMURD, pentru investigații de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

2 Thoughts to “Un bătrân a pus pe jar autorităţile. A plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors”

  1. […] Un vârstnic de 70 de ani din localitatea Păduriş, comuna Hida, a pus pe jar autorităţile după ce a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors. În dimineaţa zilei 13 iunie, bărbatul a plecat în pădure şi nu mai revenit la locuinţa sa, astfel că soţia acestuia a sesizat poliţia. În  scurt timp de la sesizare, a fost constituită o echipă de căutare formată din peste 32 de jandarmi, poliţişti și voluntari, pentru a desfășura activități în perimetrul localităților din apropiere. De asemenea, în activitățile de căutare… Citeste mai mult […]

  2. […] Un vârstnic de 70 de ani din localitatea Păduriş, comuna Hida, a pus pe jar autorităţile după ce a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors. În dimineaţa zilei 13 iunie, bărbatul a plecat în pădure şi nu mai revenit la locuinţa sa, astfel că soţia acestuia a sesizat poliţia. În  scurt timp de la sesizare, a fost constituită o echipă de căutare formată din peste 32 de jandarmi, poliţişti și voluntari, pentru a desfășura activități în perimetrul localităților din apropiere.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment