Ultimă oră: în Zalău, un copac a căzut peste o mașină

Efectele vremii nefavorabile se resimt și în Sălaj. În urmă cu puțin timp, în municipiul Zalău, un copac a căzut peste un autoturism. Probleme au fost înregistrate și în Cheud, localitate unde un copac a căzut peste cablurile de curent.

La Zalău, incidentul a fost înregistrat în zona Aleea Ritmului. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Zalău al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj, iar la Cheud au intervenit pompierii din Jibou, copacii fiind degajați. Din fericire, cele două incidente s-au lăsat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime.  Potrivit pompierilor, sălăjenii din raza a 34 de primării au primit mesaje de avertizare a populației prin Ro-Alert privind riscul de producere a unor fenomene meteorologice periculoase.

Foto ISU Porolissum Sălaj

 

2 Thoughts to “Ultimă oră: în Zalău, un copac a căzut peste o mașină”

  1. […] Efectele vremii nefavorabile se resimt și în Sălaj. În urmă cu puțin timp, în municipiul Zalău, un copac a căzut peste un autoturism. Probleme au fost înregistrate și în Cheud, localitate unde un copac a căzut peste cablurile de curent. La Zalău, incidentul a fost înregistrat în zona Aleea Ritmului. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Zalău al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj, iar la Cheud au intervenit pompierii din Jibou, copacii fiind degajați. Din fericire, cele două incidente s-au lăsat doar cu pagube… Citeste mai mult […]

Leave a Comment