Ultimă oră. Accident între Jibou și Var. O persoană a murit

O persoană a murit în această dimineață într-un grav accident de circulație care a avut loc între localitățile Jibou și Var.

În această dimineață, la ora 5,26, polițiștii din Jibou au fost solicitați să intervină la un accident de circulație produs pe drumul național 1H. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Jibou, conducea autoturismul pe drumul menționat, iar între localitățile Var și Jibou a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de susținere a unui indicator rutier. În urma impactului, șoferul a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, Maria Cristea.

8 Thoughts to “Ultimă oră. Accident între Jibou și Var. O persoană a murit”

 1. Romy de la canton

  Ce se intampla in ultima perioada in zona Jiboului?!! Parca sa revarsat conducta de soferi buieci din zona, mortul si saptamana! Parca se opera cu un echipaj radar in zona aceea…in mod sigur cu atatia inconstienti la volan ar avea de lucru la completarea proceselor verbale!

  1. Nu contează

   De unde deduci că era buiac sau inconștient?
   De ce sărim la concluzii până nu cunoaștem situația?
   Mai bine un ‘Dumnezeu să-l odihnească’ și să lăsăm răutățile!

   1. Romy de la canton

    Avea o viteza foarte mare pe o portiune unde este intresectie si trebuie sa ai cam 30/H! Inconstienr cel putin!

    1. Anonim

     Mai este până la intersecție.limita de viteza pe acest drum este de 70 km.

    2. Anonim

     Omule cam vorbești fara sa rumegi!

     1. Nu contează

      @Anonim
      Exact. Mulți experți pe mp pe la noi, se pare

    3. Nu contează

     Mai bine lasă-i sufletul să găsească liniștea, și familia să-l plângă fără ‘expertizele’ astea necerute.

 2. Off off

  La ora aceea nu cred ca era trafic,poata a adormit,s au i sa facut rau,de ce nu se asteapta rezultatul autopsiei?Doamne fereste!Soferii ar trebui sa conduca prudent,sa se.aplice legea celor care incalca,regulamentul,nici toata politia din lume pe unii nu i pot tine in struna,pur si simplu sunt salbatici,si in viata privata!

Leave a Comment