Cum să te îmbraci pentru o ceremonie și să alegi rochia potrivită?

Alegerea unor rochii de seară ridică diverse întrebări: care e contextul, tema, tipul de corp, personalitatea și prețul. Deci, ce să alegi pentru o nuntă, o absolvire sau alte evenimente importante din viața ta?

Ce este o rochie de cocktail?

În primul rând, aveți grijă să nu confundați rochii de seară cu rochii cocktail. Aceasta din urmă este o rochie care poate fi purtată în timpul zilei și care nu este neapărat lungă. Prin urmare, trebuie să fie șic și elegantă, dar nu prea mult. Provocarea este de a găsi echilibrul potrivit pentru aceste rochii. Trucul: această rochie poate fi purtată și în timpul zilei cu o pereche de cizme. Seara, înainte de a merge la petrecerea cocktail, scoateți o pereche de pantofi cu toc și ați terminat.

O rochie pentru fiecare tip de corp

Secretul pentru a alege rochii cocktail care să ți se potrivească perfect? Luați în considerare tipul de corp. Nu toate formele femeilor sunt evidențiate în același mod. Dacă aveți mai degrabă o figură pătrată, fără forme deosebite, alegeți rochii de seară care să vă pună în evidență decolteul. De asemenea, poți opta, fără nicio problemă, pentru rochii bufante sau cu volane, pentru a aduce puțină rotunjime siluetei tale. Aveți un bust generos și o talie îngustă? Rochia strâmtă și decolteul în V vă vor pune în valoare formele. În cele din urmă, sunteți mai degrabă subțire și mică? Îndrăznește să porți o rochie cu spatele gol. În timpul zilei, pur și simplu puneți o jachetă peste pentru a vă purta discret spatele gol.

Rochii de seară care să se potrivească cu evenimentul

Există anumite coduri vestimentare care trebuie respectate pentru a nu face greșeli: de exemplu, nu furați spectacolul miresei alegând o rochie albă în ziua nunții. În același mod, ideea nu este să te îmbraci frumos, ci să arăți bine, așa că există un întreg mediu de care trebuie să ții cont. Apoi, cunoașterea locului de desfășurare a ceremoniei și a vremii poate fi utilă pentru a paria pe piesele bune. În ceea ce privește țesăturile in cazul unei rochii, cel mai bine este să privilegiați materialele nobile, cum ar fi mătasea sau dantela, în rest, lăsați-vă personalitatea să transpară și arătați-vă culorile. Evitați piesele casual din bumbac pentru a vă oferi o alură maximă.

Accesorizează-ți rochia

Pentru a arăta cât mai bine la evenimentul tău, alege rochii de seară care să se potrivească bugetului tău, ținând cont și de alte piese esențiale, cum ar fi un șal sau un sacou mic. O geantă mică ar trebui să fie preferată, în tonuri care să se asorteze cu ținuta ta: geantă de mână sau clutch, din piele, sintetic lucios sau satin. De asemenea, poți opta pentru accesorii pentru cap care să adauge culoare ținutei tale sau să îți facă fața mai luminoasă. În fine, pentru pantofi, nu putem să te sfătuim îndeajuns să ai o pereche de pantofi de damă, pe lângă cei cu toc pe care îi vei purta.

Poți purta alb sau negru la o nuntă?

Atunci când mergeți la o nuntă, există câteva reguli care trebuie respectate în ceea ce privește îmbrăcămintea. Ar trebui să fiți bine îmbrăcată, elegantă, dar nu exagerată. Nu ar trebui să alegeți o ținută asemănătoare cu cea a miresei și nici să dați impresia că mergeți la o înmormântare. Negrul și albul sunt, așadar, două culori greu de purtat la o nuntă. Dar câteva sfaturi vă pot ajuta să le stăpâniți.

De ce este complicat să porți alb la o nuntă?

Albul este, evident, dificil de purtat, deoarece este culoarea miresei. Ne amintim încă de protestele strigătoare la cer atunci când Pippa Middleton a purtat o rochie lungă și imaculată la nunta surorii sale Kate. Purtarea unei rochii în această nuanță poate fi văzută ca o provocare, un mod de a fura spectacolul viitoarei mirese și de a estompa liniile în inevitabilele fotografii de nuntă. Pe scurt, este o modalitate perfectă de a te certa cu mireasa, care probabil se va simți ofensată.

De ce este complicat să porți negru la o nuntă?

În ceea ce privește negrul, acesta este, desigur, culoarea doliului. Văzând unul dintre invitați îmbrăcat în întregime în negru poate fi interpretat greșit de către miri. Cu toate acestea, există modalități de a purta ambele culori și de a le diminua semnificația. Dacă rochia lungă albă trebuie evitată, se pot alege culori apropiate de aceasta. Nude, roz pal sau bej vor înlocui perfect un fildeș prea apropiat de nuanța rochiei de mireasă. Dacă ești un fan al micii rochii negre, înlocuiește-o cu o versiune navy pentru a nu strica seara și a nu-i supăra pe mire și mireasă. Combinația alb-negru pare să fie în sfârșit soluția miraculoasă. În timp ce totul li se opune, aceste două culori se echilibrează perfect împreună.

 

2 Thoughts to “Cum să te îmbraci pentru o ceremonie și să alegi rochia potrivită?”

  1. […] Alegerea unor rochii de seară ridică diverse întrebări: care e contextul, tema, tipul de corp, personalitatea și prețul. Deci, ce să alegi pentru o nuntă, o absolvire sau alte evenimente importante din viața ta? Ce este o rochie de cocktail? În primul rând, aveți grijă să nu confundați rochii de seară cu rochii cocktail. Aceasta din urmă este o rochie care poate fi purtată în timpul zilei și care nu este neapărat lungă. Prin urmare, trebuie să fie șic și elegantă, dar nu prea mult.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment