Trei tineri au avariat zeci de autoturisme în municipiu

Nu mai puţin de 37 de zălăuani s-au trezit, duminică dimineaţa, cu maşinile avariate. Mai exact, oglinzile retrovizoare ale autoturismelor au fost rupte. „În noaptea de 12 spre 13 aprilie, o persoană din municipiu a sesizat poliţia că persoane necunoscute au avariate mai multe autovehicule parcate pe Aleea Ritmului. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de investigaţii criminale, s-a constatat că au fost avariate 37 de autoturisme de pe strada Sfânta Vineri şi Aleea Ritmului, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 10.000 de lei”, a precizat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Potrivit acesteia, la scurt timp de la producerea stricăciunilor au fost identificaţi trei tineri, doi de 18 ani şi unul de 19 ani, toţi din Zalău, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Zălăuanii, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă amendă sau pedeapsa cu închisoare de la trei luni la doi ani.

De asemenea, potrivit aceleaşi surse, până în prezent, 18 dintre proprietarii a căror maşini au fost avariate au depus plângere la IPJ Sălaj.

4 Thoughts to “Trei tineri au avariat zeci de autoturisme în municipiu”

 1. Spanzurati de coaie!!!

  Asta ar trebui sa le fie pedeapsa, asa cum s-au aninat in retrovizoarele alea…

 2. abc

  sa`i fwt in gura pe aia care au avariat masinile !!! AMIN

 3. Anonim

  Aseara 16.04 2014,4(patru) flacai minori dupa infatisare si foarte vocali consumand alcool din sticle,lovind masinile parcate si incercand sa darame semnele de circulatie de pe strada CRISAN din ZALAU se impacientau ca nu-I conturba nici politia municipala si nici comunitarii in activitate!

 4. zorro

  comunitarii sunt niste fricosi de vai de capul lor,niste iepurasi,ar tebui folositi pe post de mascota acuma la pasti.

Leave a Comment