Trei persoane accidentate între Poarta Sălajului şi Românaşi

Trei persoane au fost rănite miercuri, 8 iulie, în urma unui accident de circulaţie petrecut între localităţile Poarta Sălajului şi Românaşi. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 8, pe drumul naţional 1F, vinovat de producerea acestuia fiind un un conducător auto de 74 de ani, din Poarta Sălajului. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Florin F. de 43 ani, din Cluj – Napoca, în timp ce conducea autoutilitara, pe o porţiune de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depăşire a unui tractor, fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu acesta. De asemenea, în acel moment, conducătorul tractorului, Gavril C. de 74 ani, din Poarta Sălajului, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga.
În urma impactului, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre rănirea gravă a vârstnicului şi rănirea uşoară a şoferului din Cluj, respectiv a pasagerului din tractor, Trandafir L. de 41 ani, din Poarta Sălajului.
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

One Thought to “Trei persoane accidentate între Poarta Sălajului şi Românaşi”

  1. Anonim

    Aloooo, Politia!!!!!
    Ce cauta cu tractorul pe un drum european?
    Soferul de pe tractor avea carnet pt. categoria respectiva?
    Cum adica duba a depasit fara sa se asigure, cum putea sa prevada ca tractorul va vira la stanga cand el era un depasire?

Leave a Comment