Trei minori s-au ales cu dosar penal pentru furt

Doi minori, unul de 17 ani şi altul de 14 ani, au fost prinşi marţi, 12 martie, de poliţiştii sălăjeni, furând din incinta unor magazine din municipiu. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, marţi, 12 martie, în jurul orei 14,20, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au prins în flagrant o tânără de 14 ani, din Păuşa, care a sustras mai multe bunuri, în valoare de 76 lei, din incinta unui magazin din municipiu. În jurul orei 15,40, în aceeaşi zi, poliţiştii l-au prins în flagrant pe S. Paul, în vârstă de 17 ani, din Zalău, care a sustras dintr-un magazin produse cosmetice în valoare de 47 lei. În ambele cazuri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt.
Un alt minor, în vârstă de 16 ani, este cercetat pentru furt calificat, după ce a furat scuterul unui consătean şi l-a incendiat. Poliţiştii din Măerişte au fost sesizaţi de către un localnic din Mălădia care a reclamat faptul că, în perioada 22 – 24.02.2012, persoane necunoscute i-au furat motoscuterul, în valoare de 1200 lei .În urma cercetărilor, poliţiştii au indicii care confirmă faptul că G. Florin, de 16 ani, consătean cu reclamantul, a sustras scuterul, apoi l-a incendiat pe păşunea satului Giurtelecu Şimleului. Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, acelaşi tânăr este cercetat, într-un alt dosar instrumentat de poliţiştii din Măerişte, pentru furtul sumei de 400 lei din Biserica Ortodoxă Soruşa-Uileac, comis în data de 8 martie 2013. Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele tânărului a mai fost întocmit un dosar penal pentru furt.

Alte articole

2 Thoughts to “Trei minori s-au ales cu dosar penal pentru furt”

  1. Anonim

    Bietii copii!!! ce vreti sa invete de la hotii cei mari? patronii de magazine care ne fura vanzand produse alterate, contrafcaute, de la politicieni si tot asa……….

  2. Anonim

    Chiar asa, pe cine se gasesc sa sperie/ gustati salatele de la kauflnd sa vedeti ce gust au, trebuie sa se laude si politia cu ceva.

Leave a Comment