Tragedie la Porț. Un bărbat a murit

O nouă tragedie s-a produs pe drumurile Sălajului. Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit într-un accident de circulație care s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul național 19B, în localitatea Porț.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 36 de ani, din comuna Suplacu de Bacău, în timp ce conducea un autoturism, pe sectorul de drumul național din localitatea Porț, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului, conducătorul auto a decedat la fața locului și un tânăr de 16 ani, din comuna Suplacu de Bacău, a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii Serviciului Rutier Sălaj continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Tragedie la Porț. Un bărbat a murit”

  1. […] O nouă tragedie s-a produs pe drumurile Sălajului. Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit într-un accident de circulație care s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul național 19B, în localitatea Porț. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 36 de ani, din comuna Suplacu de Bacău, în timp ce conducea un autoturism, pe sectorul de drumul național din localitatea Porț, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Cinic sau nu, e bine așa, că în viitor omora o familie!

Leave a Comment