Tragedie la Marca: Două femei au ars de vii într-un incendiu

 

Două femei au fost găsite carbonizate în urma unui incendiu care a avut loc joi dimineaţa la un imobil din localitatea Marca. De asemenea, un bărbat care a încercat să intervină pentru salvarea victimelor a suferit arsuri grave la nivelul feţei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi, cele două femei au fost surprinse de incendiu în propria locuință, acestea nereușind să părăsească imobilul. “Am fost anunţaţi despre incendiu în această dimineaţă, în jurul orei 8, la o casă din localitatea Marca. La faţa locului au intervenit două autospeciale, două echipaje SMURD, o ambulanţă şi pompierii voluntari din localitatea Marca. La declanşarea incendiului, două persoane au fost surprinse în locuinţă, respectiv două femei, în vârstă de 45 şi 72 de ani. Victimele au fost scoase carbonizate. La această oră, incendiul a fost localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia”, a precizat sursa citată.

Potrivit lui Lucian Jacodi, un bărbat a încercat să pătrundă în imobil, însă nu a putut scoate victimele din imobil. În urma intervenției sale, bărbatul a suferit arsuri la nivelul feţei.

Deocamdată, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj, nu se cunosc circumstanțele declansării incendiului, acestea urmând să fie stabilite de pompieri.

Alte articole

One Thought to “Tragedie la Marca: Două femei au ars de vii într-un incendiu”

  1. Anonim

    Dumnezeu sa le ierte.
    Fiica era paralizata, la pat…

Leave a Comment