Tentativă de omor în Zalău: lovită de concubin, o tânără se zbate între viață și moarte la spital

O tânără de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiaza, după ce a fost lovită cu pumnii în cap până a căzut în plină stradă, pierzându-și cunoștința. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au fost sesizați cu privire la această faptă deosebit de gravă joi, 26 noiembrie. Din comunicatul reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj rezultă că faptele s-au petrecut între un bărbat și o femeie, care aveau o relație de concubinaj de aproximativ doi ani. Agresiunea a avut loc pe o stradă din Zalău. Pe fondul consumului de alcool și într-o criză de gelozie, bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a luat-o la bătaie pe tânără, lovind-o în mod repetat cu pumnii în zona capului până când aceasta a căzut, inconștientă, pe trotuar. Bărbatul a dus-o pe femeie la locuința unor prieteni, aceasta rămânând, în continuare, în stare de inconștiență. Agresorul a continuat să bea, iar a doua zi, văzând că femeia este în aceeași stare, a anunțat prin numărul de urgență 112 fapta, femeia fiind transportată la spital. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat în cursul zilei de astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă. Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Starea tinerei este gravă, medicii fiind rezervați cu privire la evoluția ei.

Facem precizarea că această etapă reprezintă, conform Codului de Procedură Penală o situație ce nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

6 Thoughts to “Tentativă de omor în Zalău: lovită de concubin, o tânără se zbate între viață și moarte la spital”

 1. Anonim

  Daca nu dati nici un nume sau macar initiale sa nu va mirati cand veti da faliment pt ca oamenii nu o sa mai cumpara ziarul pt simplu fapt ca nu are nimic interesant de citit.

  1. Anonim

   Cred ca nu stii sa distingi ceea ce e interesant de stiut de ceea ce NU e. Te intereseaza niste intiale sau fapta in sine si cum s-a intamplat?

  2. Anonim

   Ai cumparat acest ziar, ca sa emiti pretentii? Ai dat vreo suma ca sa accesezi acest articol? Spune multumesc ca esti informat gratuit!

 2. Anonim

  Spune-le d-le negoita ca iti e suficient ca e deschis articolul si ca prea putin conteaza ce citesc mujicii, scopul e atins. Si mai spune-le ca ” Numerus stultoum infignitus est”. Si corecteza-ma! Ce pana mea, eu scriu, ei lecturaresc! Ziar, nu?! Gluma!

 3. Anonim

  Asta e consecința faptului că fetele se cuplează cu tot felul de figuranți, badboys, deschideti-va ochii până nu e prea târziu.

 4. Transilvan

  Intrebare-ntrebatoare: prietenii vor fi cercetati pentru neacordare de ajutor? Ei n-au putut suna la 112? Nu sunt familiar cu situatia juridica din RO, dar in DE asa ceva se pedepseste. Unterlassene Hilfeleistung…

Leave a Comment