UPDATE Tânăr găsit carbonizat în Șimleu

UPDATE: Tânărul al cărui cadavru a fost descoperit carbonizat marţi, 14 noiembrie, în Şimleu, în spatele casei în care locuia, se numeşte Carol Oniţ şi luna viitoare ar fi împlinit 20 de ani. Potrivit primarului din Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, familia acestuia s-ar fi mutat recent în oraş, după ce anterior au locuit în Zalău: „Sunt nişte oameni nu foarte comunicativi, iar tânărul era văzut foarte rar de către vecini. Unii nici nu ştiau de existenţa lui”. Tânărul absolvise în 2016 Colegiul Naţional „Silvaniei”, în acelaşi an fiind admis la Facultatea de Matematică-Informatică de la Cluj-Napoca. Ar fi renunţat, însă, la şcoală, după primul semestru, susţin apropiaţii lui. Aceleaşi surse îl descriu pe Carol drept o persoană introvertită, care prefera să îşi petreacă timpul singur.

„Nu sunt suspiciuni de omor”, dau asigurări oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, adăugând că cel mai probabil este vorba despre o autoincendiere. Anchetatorii nu au găsit, încă, vreun bilet de adio.

Ştire iniţială

Descoperire macabră în Şimleu Silvaniei, unde, la întoarcerea de la serviciu, o mamă şi-a găsit fiul în vârstă de 20 de ani carbonizat. Cadavrul a fost descoperit în spatele casei în care cei doi locuiau, în apropiere oamenii legii descoperind două recipiente cu carburanţi, precum şi o brichetă.
„La ora 15.50, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în localitatea Şimleu Silvaniei, în spatele unui imobil, a fost găsit cadavrul carbonizat al unui tânăr”, ne-au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. „În cauză se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei”, au mai precizat oficialii IPJ Sălaj. Anchetatorii urmează să stabilească dacă este vorba despre o autoincendiere, un accident sau o mână criminală.

Leave a Comment