Tânăr din Boghiș, drogat la volan prin Oradea

„Polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea preliminară de drog”, transmite Biroul de presă al IPJ Bihor.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

M. S.

One Thought to “Tânăr din Boghiș, drogat la volan prin Oradea”

  1. […] „Polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea preliminară de drog”, transmite Biroul de presă al IPJ Bihor. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment