Tâlhar condamnat la 11 ani de închisoare

Adrian Petruş, zălăuanul în vârstă de 28 de ani care a tâlhărit-o pe angajata unui local din municipiu, îşi va petrece următorii 11 ani după gratii. Decizia a fost luată miercuri, de către magistraţii Judecătoriei Zalău.
Tânărul a fost arestat în luna august a acestui an, sub acuzaţia de tâlhărie, iar pentru că şi-a recunoscut fapta, a fost judecat în procedură simplificată, beneficiind, astfel, de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă, susţine Dana Puiu, purtătorul de cuvânt al instanţei din Zalău.
Cu toate acestea, zălăuanul a fost condamnat la ani grei de închisoare, dat fiind faptul că a comis tâlhăria în timpul suspendării unei pedepse primite pentru o infracţiune similară. „Judecătoria Zalău l-a condamnat pe inculpat la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, a constat că fapta a fost comisă în termenul de încercare al unei pedepse de trei ani şi şase luni, primite în luna martie a anului trecut, pentru o infracţiune similară”, a precizat judecătorul Dana Puiu. În aceste condiţii, cele două pedepse au fost contopite, tâlharul urmând să execute 11 ani de închisoare, cu privare de libertate.
Reamintim că în 22 august, Adrian Petruş a pătruns în incinta unui local din Zalău, de unde a furat 3.500 de lei şi un telefon mobil, în timp ce o ameninţa cu un ciob de sticlă pe angajata unităţii. La scurt timp timp de la comiterea incidentului, tânărul a fost prins, iar prejudiciul recuperat şi restituit femeii.

Alte articole

Leave a Comment