Suflu nou la conducerea Crucii Roşii Sălaj

Sala „Porolissum” a Consiliului Judeţean CJ Sălaj a găzduit marţi, 31 martie, Adunarea Generală a Filialei Sălaj a Crucii Roşii, adunare care a avut ca obiectiv principal pe ordinea de zi alegerea unui nou comitet.
Alegerile vin, după ce în cursul lunii trecute funcţia de director a Crucii Roşii filiala Sălaj a fost preluată prin concurs de Lorena Filip. Asta după ce fostul director Laura Bungenţeanu a solicitat ieşirea la pensie. Noul director a fost validat în cursul săptămânii trecute de Comitetul Director al Crucii Roşii Române, iar la scurt timp după validare s-a decis şi alegerea noului comitet. Astfel, în urma alegerilor de marţi, în funcţia de preşedinte al filialei de Cruce Roşie Sălaj a fost reconfirmat Ionel Ciunt, iar pentru funcţiile de vicepreşedinţi au fost propuşi şi confirmaţi: Cosmin Vlaicu – secretarul judeţului Sălaj, Maria Pop- inspector şcolar general şi Adrian Chichişan – inspector şef la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj. Din noul comitet al Crucii Roşii Sălaj mai fac parte: colaboratori, cadre medicale şi jurnalişti.

Alte articole

4 Thoughts to “Suflu nou la conducerea Crucii Roşii Sălaj”

 1. Anonim

  a avut grija partidul sa pape si gurita ei o painica!

 2. Anonim

  sa pape si gurita ei o painica, daca tot nu au lasat-o oamenii rai de la ANI sa-l consilieze pe taticul!

 3. Hans

  PSD pe toata linia……

  1. rufus

   Mai putin Vlaicu si Chichisan. Astia doi din cate stiu eu nu fac politica. Cu juna Filip si cu Pop Maria lucrurile-s limpezi.

Leave a Comment