Pensiile vin mai repede pentru masa de Paşti

Veste bună pentru pensionarii sălăjeni. Aceştia îşi vor primi pensiile din această lună înainte de Paşti ca să aibă ce pune pe masă de sărbători.
Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj a anunţat că va achita în avans pensiile pe luna aprilie 2015. Potrivit unor informaţii furnizate de Alina Tămaş, consilier superior în cadrul compartimentului de comunicare şi relaţii publice al CJP Sălaj, plata pensiilor se va realiza în întreg judeţul în perioada 6 – 10 aprilie prin intermediul Poştei Române. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu vor putea să-şi ridice pensiile de la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 29 aprilie. Referitor la vârstnicii care îşi primesc pensiile prin intermediul unităţilor bancare, aceştia vor putea să-şi ridice pensiile începând de miercuri 8 aprilie de la bancomatele sau ghişeele băncilor cu care au încheiat contracte.

2 Thoughts to “Pensiile vin mai repede pentru masa de Paşti”

  1. Hans

    Pensionarii ”minoritari” nu conteaza, cei care sarbatoresc Pastele acum duminica………….

  2. […] Veste bună pentru pensionarii sălăjeni. Aceştia îşi vor primi pensiile din această lună înainte de Paşti ca să aibă ce pune pe masă de sărbători. Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj a anunţat că va achita în avans pensiile pe luna aprilie 2015. Potrivit unor informaţii furnizate de Alina Tămaş, consilier superior în cadrul compartimentului de comunicare şi relaţii publice al CJP Sălaj, plata pensiilor se va realiza în întreg judeţul în perioada 6 – 10 aprilie prin intermediul Poştei Române. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu vor putea să-şi ridice pensiile de la ghişeele subunităţilor poştale până …read more […]

Leave a Comment