Ștafeta veteranilor ajunge la Zalău

Ajunsă la cea de-a IX-a ediție, Ștafeta Veteranilor va ajunge vineri la Zalău. Ceremonia de predare/primire a ștafetei va avea loc în Cimitirul Eroilor, începând cu ora 17.

După ceremonie, echipa ștafetei, veterani, militari, foști militari, pasionați de alergare, va alerga până la Vârșolț. Alergarea va fi reluată luni dimineața până la Tășnad. Ștafeta va continua în următoarea zi pe ruta Tășnad – Carei. Potrivit organizatorilor, „Ștafeta Veteranilor” este evenimentul național care coagulează societatea civilă și militară în jurul eroilor de ieri și de azi, veteranilor și valorilor naționale. Și anul acesta, voluntari Invictus din toată țara, alergători și cicliști, militari și civili, poartă Ștafeta Veteranilor pe trei trasee, aducând astfel un omagiu eroilor României. Evenimentul ajuns la cea de-a IX-a ediție, va străbate toate județele țării și se va termina pe 25 octombrie, de Ziua Armatei României. Participanții vor purta în alergare/pe bicicletă Drapelul Național, se vor opri la monumentele ridicate în cinstea eroilor.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Ștafeta veteranilor ajunge la Zalău”

  1. […] Ajunsă la cea de-a IX-a ediție, Ștafeta Veteranilor va ajunge vineri la Zalău. Ceremonia de predare/primire a ștafetei va avea loc în Cimitirul Eroilor, începând cu ora 17. După ceremonie, echipa ștafetei, veterani, militari, foști militari, pasionați de alergare, va alerga până la Vârșolț. Alergarea va fi reluată luni dimineața până la Tășnad. Ștafeta va continua în următoarea zi pe ruta Tășnad – Carei. Potrivit organizatorilor, „Ștafeta Veteranilor” este evenimentul național care coagulează societatea civilă și militară în jurul eroilor de ieri și de azi, veteranilor și valorilor naționale. Și… Citeste mai mult […]

Leave a Comment