Spartanii Zalăului, vicecampionii cursei europene în care îți înfrunți limitele

Cosmin, Ramin, Ioana și Lucian alcătuiesc echipa „Spartan Training Group Zalău” și sunt cei care au câștigat zilele trecute locul doi la Spartan Ultra Beast Slovacia, una dintre cele mai dificile competiții de alergare din Europa.

Proba s-a desfășurat în Vechec, Slovacia, și a fost una de alergare de tip „trail” (alergare care se desfășoară în mediu natural, în general pe poteci) pe o distanță de 52 de kilometri. Cursa a fost una dificilă, participanții au trebuit să treacă de 62 de obstacole, iar diferența de nivel a fost de peste 2.000 de metri. Echipa „Spartan Training Group Zalău” a fost alcătuită din Cosmin Pașca, Azimi-Anaraki Ramin, Ioana Azimi-Anaraki și Lucian Milaș. Și asta nu e tot. Antrenorul și coordonatorul Spartan Training Group Zalău și FT60, Cosmin Pașca, a obținut titlul onorific „True Spartan”, distincție care vine să-i certifice calitățile, implicarea și rezultatele obținute în ultimii ani. Cosmin Pașca ne-a declarat că proba a fost una deosebit de dificilă, este o întrecere în care participanții își înfruntă limitele, iar organizarea cusei a fost una foarte bună. La competiție au participat 15 echipe din șapte
țări.

Cum arată o zi din viața lui Cosmin Pașca?

Cosmin se trezește zilnic la ora 4 și 10 minute, la ora 5 începe antrenamentul sub formă de alergare, în jurul orei 10 începe pregătirea la sală, urmează o pauză, iar de la 16 la 21 au loc din nou antrenamente în sală. Cosmin are 31 de ani, este fost jandarm montan, iar de câțiva ani este antrenorul și coordonatorul comunității FT60 și a „Spartan Training Group Zalău”.

Sursa foto: Spartan Training Group Zalău

One Thought to “Spartanii Zalăului, vicecampionii cursei europene în care îți înfrunți limitele”

  1. Anonim

    Felicitări! Jos pălăria în fața voastră!

Leave a Comment