Șoferul oprit cu focuri de armă a fost arestat. Tânărul este acuzat și de tentativă de omor

Șoferul pentru oprirea căruia polițiștii au tras focuri de armă a fost arestat, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta. Șoferul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este acuzat că nu a oprit la semnalul polițiștilor, că a condus sub influența băuturilor alcoolice, pentru că nu deținea permis de conducere, dar și pentru că a condus un autoturism neînmatriculat. Șoferul este acuzat și de tentativă la omor calificat pentru că, prin faptul că nu a oprit la semnalele polițiștilor și nici când polițiștii au efectuat uz de armă în condiții legale, a creat o stare de pericol pentru cel pe care l-a transportat, expunându-l riscului real de a fi împușcat, situație în care a acționat cu intenție indirectă față de rezultatul grav produs, împușcarea pasagerului.

8 Thoughts to “Șoferul oprit cu focuri de armă a fost arestat. Tânărul este acuzat și de tentativă de omor”

 1. […] Șoferul pentru oprirea căruia polițiștii au tras focuri de armă a fost arestat, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta. Șoferul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este acuzat că nu a oprit la semnalul polițiștilor, că a condus sub influența băuturilor alcoolice, pentru că nu deținea permis de conducere, dar și pentru că a condus un autoturism neînmatriculat. Citeste mai mult […]

 2. […] Șoferul pentru oprirea căruia polițiștii au tras focuri de armă a fost arestat, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta. Șoferul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este acuzat că nu a oprit la semnalul polițiștilor, că a condus sub influența băuturilor alcoolice, pentru că nu deținea permis de conducere, dar și pentru că a condus un autoturism neînmatriculat.  » Mai multe detalii […]

 3. Anonim

  Foarte bine, asta trebuie mediatizată, poate următorii șoferi se vor învăța minte!!

 4. Felicitări IPJ Sălaj

  Felicitări polițiștilor sălăjeni, de astfel de polițiști avem nevoie, de polițiști care, la nevoie, știu să folosească arma din dotare !

  1. Anonim

   Ce „felicitări”? De câți polițiști e nevoie pentru a înșuruba un bec? Cîte din cele 25 de focuri de armă au fost aiurea-n tramvai, ce prevede regulamentul, de ce nu sînt instruiți corespunzător să știe trage în cauciucuri, de ce nu știu executa o ambuscadă etc. etc.?

   1. Anonim

    Handi, s-au tras în aer 25 focuri de armă !

    1. Anonim

     Și l-au nimerit? (aerul)

Leave a Comment