Sfârșit tragic pentru un sălăjean ce lucra în județul vecin

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic.
Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc și două ambulanțe SMURD.
De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost dislocat la locul intervenției.
După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul, în vârstă de aproximativ 24 de ani, din județul Sălaj, de la o adâncime de aproximativ 3 m. Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare. Tânărul sălăjean era tată a doi copii și lucra în echipă cu tatăl său.

M. S.

2 Thoughts to “Sfârșit tragic pentru un sălăjean ce lucra în județul vecin”

  1. […] Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic. Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc și două ambulanțe SMURD. De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost dislocat la locul intervenției. După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să… Citeste mai mult […]

Leave a Comment