Serviciul Judeţean Anticorupţie Sălaj, 10 ani de activitate

 

Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sarbătoreşte în aceste zile 10 ani de la înfiinţare ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne. În cei 10 ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, instituția s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire, cât şi a celor de combatere a faptelor de corupţie, consolidându-şi rolul la nivel instituţional. Prevenirea reprezintă principala direcţie de acţiune împotriva corupţiei, concretizată prin desfăşurarea unor activităţi de instruire şi informare în rândul personalului propriu, dar şi prin campanii de conştientizare a societăţii civile, în dorinţa expresă de schimbare a mentalităţii populaţiei în ansamblul său.

Prin toate acţiunile sale, D.G.A. promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al M.A.I. Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia TelVerde anticorupţie 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putând fi apelată din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României. La nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Sălaj, al cărui sediu se află în Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.12. Cetăţenii judeţului Sălaj care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită telverde sau prin e-mail la adresa: salaj.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii judeţene.

2 Thoughts to “Serviciul Judeţean Anticorupţie Sălaj, 10 ani de activitate”

  1. dana

    Schimbările produse în interiorul vostru vor atrage după sine schimbări în exterior. Veţi culege ceea ce aţi semănat. O faceţi chiar acum. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stanciu.dana1965@yahoo.com

  2. Anonim

    Fiind direct interesat in solutionarea unor probleme reale de coruptie ,m-am adresat acestui serviciu compus ,din ce am observat,din doua persoane , la una i-am prezentat situatia iar cealalta a ascultat.A trecut mai bine de un an si n-am constatat nici o preocupare a acestora ,motiv pentru care nu le vad rostu, despre ce activitate dau raportu?

Leave a Comment