Șase persoane au fost prinse la furat de fier în Zalău

Polițiștii au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la furtul de fier din incinta unei firme. Acțiunea s-a petrecut în data de 4 iulie, la ora 22.43, în cadrul unei societăți comerciale din Zalău.

Polițiștii au identificat pe bulevardul Mihai Viteazu persoanele bănuite de comiterea faptei. Acestea transportau materialul feros furat cu patru căruţe. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că era vorba de 1890 de kilograme de fier, în valoare totală estimată la 900 lei.

Polițiștii au identificat la fața locului șase persoane (trei bărbați de 56, 27 și 23 de ani şi trei femei de 44, 27 şi 24 de ani), din localităţile Gârceiu, Surduc, Românaşi şi Lupoaia.

Polițiștii au recuperat întreaga cantitate de fier care a fost furată. Pe numele celor șase persoane polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a persoanelor în cauză.

2 Thoughts to “Șase persoane au fost prinse la furat de fier în Zalău”

  1. […] Polițiștii au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la furtul de fier din incinta unei firme. Acțiunea s-a petrecut în data de 4 iulie, la ora 22.43, în cadrul unei societăți comerciale din Zalău. Polițiștii au identificat pe bulevardul Mihai Viteazu persoanele bănuite de comiterea faptei. Acestea transportau materialul feros furat cu patru căruţe. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că era vorba de 1890 de kilograme de fier, în valoare totală estimată la 900 lei. Polițiștii au identificat la fața locului șase persoane (trei bărbați…  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Alexandra, de ce o dai pe după cireș. Spune că șase țigani au fost prinși la furat și că degeaba polițiștii le întocmesc dosare penale, că acestea nu se finalizează. Ei sunt discriminați…pozitiv.

Leave a Comment