Sălăjeni, la întrunirea motocicliștilor de la Cluj

Sute de motociclişti din toată ţara, inclusiv din Sălaj, au participat weekendul acesta la Bike Fest, una dintre cele mai mari şi mai aşteptate adunări ale motocicliştilor din România. Evenimentul a avut loc la campingul Eldorado Gilău, din judeţul Cluj, iar participanţii au putut câştiga, în cadrul unei tombole, o motocicletă Yamaha TDM 850 şi alte premii.

În acest weekend a avut loc Bike Fest, o întrunire anuală de la Cluj a motocicliştilor din România. Evenimentul a avut loc la campingul Eldorado Gilău din judeţul Cluj, și a cuprins concerte, concursuri, o paradă moto şi o tombolă în cadrul căreia s-a câştigat o motocicletă Yamaha TDM 850, dar și şi alte premii.

În cadrul manifestărilor au avut loc şi concerte rock (Charlie Sas Band, Wild Angels, Crazy Plumbers, Bronx, Truda), iar sâmbătă a fost programată o paradă moto. Traseul acesteia a fost: campingul Eldorado, la amiază, Gilău – capăt Mănăştur – urcare pe varianta Zorilor –  Observatorului – coborâre pe Calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul şi retur. Un punct cu vizibilitate deosebită asupra paradei a fost podul de la capătul cartierului Mănăştur, spre Floreşti.

 

Leave a Comment