S-a deschis primul hipermarket Carrefour din Zalău

Începând de miercuri, locuitorii orașului Zalău își pot face cumpărăturile zilnice la primul hipermarket Carrefour din județ, găzduit de noul centru comercial Zalău Value Centre. Deschis zilnic între 8:00 și 22:00, noul hipermarket oferă o gamă diversificată de peste 40.000 de produse la prețuri accesibile, 180 de angajați care vor transforma fiecare experiență de shopping într-una memorabilă, noul centru comercial având la dispoziție 700 de locuri de parcare. Sălăjenii pot alege acum ceva cu specific local din Carrefour – gustul gourmet al produselor Silvania, 150 de produse cu etichetă în limba maghiară, produse de cofetărie Casa Morar inspirate din tradiția locală, cu ingrediente naturale, precum și vin românesc din cramele locale Teodor și Rătești. Ei se pot bucura de fructe și legume proaspete de cea mai bună calitate, care ajung de la fermierii locali direct pe raft la doar 48 de ore de la culegere, fructe exotice, sucuri naturale și produse BIO. Pentru un shopping modern, sălăjenii pot opta și acum pentru cumpărături online pe carrefour.ro, putând alege între livrare direct la ei acasă sau ridicarea lor din magazin. În plus, Carrefour aduce la Zalău “Deschidem Vinul Românesc”, un program național dezvoltat pentru a sprijini producătorii români de vin și, în premieră, “Punem Preț Pe Plastic”. Este vorba de un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. În intervalul 6-13 noiembrie, clienții pot cumpăra fructe și legume plătind cu PET-uri, în cadrul inițiativei Plata cu PET-ul, parte din programul Punem Preț Pe Plastic.
(P)

6 Thoughts to “S-a deschis primul hipermarket Carrefour din Zalău”

 1. Anonim

  Foarte frumos, curat, foarte mare. Concureta cu celelalte supermarketuri e foarte buna. Poate vor mai lasa din preturi si din aroganta si ei!

  1. Anonim

   Foarte mare fata de Carrefour-ul din centru, dar cu o suprafata doar putin peste jumatatea celor din Cluj, Baia Mare sau Satu Mare…

 2. Anonim

  Din pacate Carrefour trateaza Zalaul ca un oras de mana a doua .Aceleasi produse se achizitioneaza la preturi mult mai mici in Cluj.Inafara de cafea Iacobs la 500 g =13,99 lei nu am vazut nimic care sa te atraga la preturi mai mici decat Kauflandul.

 3. Anonim

  Doar nu v-ați așteptat să plătiți mai puțin? Supermarket-urile sînt făcute pentru a lăsa mai mulți bani!

 4. DRE

  Peste tot Carrefour are preturi mai mari decat Kaufland, deci nu va asteptati la cine stie ce chilipiruri, insa ai optiuni, iar asta e bine.

 5. Anonim

  Doar in prima zi au fost reduceri și la casa de marcat ,joi deja s a făcut liniște,oamenii și au făcut datoria nu ? Orice lanț de magazine asta dorește că măcar prima zi sa fie wow…..eu totuși mă întreb că aceste hiper super marketuri donează azilelor de bătrâni? Școlilor,nevoiașilor din atâtea produse? A au mai bine le aruncă?ar fi păcat,pt nici nevoia și nici puterea de cumpărare la Zalău nu e foarte mare…..

Leave a Comment