S-a amenajat platforma de aterizare la Heliportul din Jibou. Obiectivul va fi dat în folosință în septembrie

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj a finalizat, zilele trecute, amenajarea platformei de decolare/aterizare a heliportului SMURD de la Jibou. Placa din beton care a amânat timp de mai multe luni, deschiderea acestui important obiectiv situat pe raza județului nostru, a fost turnată, în aceste zile având loc operațiunile de finisare și de trasare a marcajelor. Șeful ISU Sălaj a spus, pentru Magazin Sălăjean, că această lucrare a costat aproximativ 190.000 de lei și că este deja gata, în prezent lucrându-se la finisaje. „Placa este turnată, mai avem de trasat marcajele. La începutul lunii septembrie heliportul va fi funcțional”, a spus, joi, șeful ISU Sălaj.

Investiția în acest obiectiv medical deosebit de important a depășit 1 milion de lei și a demarat în 2016. Heliportul va deservi întreaga zonă, respectiv judeţele Sălaj, Cluj,  Maramureş, Satu Mare, Bihor şi o parte din  județul Bistriţa-Năsăud.

 

 

 

 

One Thought to “S-a amenajat platforma de aterizare la Heliportul din Jibou. Obiectivul va fi dat în folosință în septembrie”

  1. Anonim

    asta sa turna beton a trebuit 4 ani?! Ce aprobare a trebuit si 190.000 a costat? au turnat beton pe tote unitate??? Ruine hotii numa de furat stiti sa arata hartile ce a fost asa de scump!!!

Leave a Comment