Rupţi de beţi pe drumurile din Sălaj. La volan cu o alcoolemie de peste 2 mg/l

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Ip s-a ales cu dosar penal din partea poliţiştilor după ce în cursul zilei de miercuri, 17 noiembrie, a fost prins circulând cu autoturismul prin localitatea precizată sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 2,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alcoolemie de 1,73

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în localitatea Cozla o persoană se află imobilizată în autovehicul. Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din comuna Letca, în timp ce conducea autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ. În urma impactului nu au rezultat victime, iar conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un  alt sălăjean, în vârstă de 56 de ani, a fost oprit, pentru control de poliţiştii din Şimleu Silvaniei în timp ce circula cu maşina prin localitate. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Foto cu caracter informativ 

Leave a Comment