Riscă închisoarea pentru că şi-a omorât în bătaie prietenul

Un bărbat din localitatea Bercea, comuna Sânmihaiu Almaşului, a fost trimis în judecată pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Potrivit informaţiilor furnizate de către Ancuţa Pura, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj, în noapte de 1 spre 2 ianuarie 2013, în locuinţa inculpatului P.G, din localitatea Bercea, a izbucnit un conflict între acesta şi bărbatul cu care împărţea imobilul.

“Atât inculpatul, cât şi victima se aflau în stare avansată de ebrietate. Conflictul a debutat în timp ce amândoi se aflau în casă. P.G. l-a împins pe celălalt bărbat, care s-a lovit la cap. Cearta a continuat şi în curte, unde inculpatul a agresat din nou victima, care s-a lovit iar la cap. A doua zi dimineaţă, victima nu s-a mai trezit”, a preciat oficialul Tribunalului Sălaj.

Bărbatul agresat a fost internat în spital, în comă, însă nu a putut fi salvat de către medici. Întrucât pe durata derulării anchetei a intervenit decesul victimei, procurorii au schimbat încadrarea juridică, din vătămare corporală gravă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Dacă instanţa îl va găsi vinovat, agresorul riscă să o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă cuprinsă între 5 şi 15 ani.

Alte articole

Leave a Comment