Protest al magistraţilor sălăjeni, anunţat pe Facebook

Judecătorii şi procurorii sălăjeni vor participa luni, 18 decembrie, între orele 12 şi 13, la un protest împotriva modificărilor aduse Legilor justiţiei de către parlamentari. Anunţul a fost făcut vineri, de către judecătorul clujean Cristi Danileţ, pe contul său de Facebook, acesta precizând că proteste similare vor avea loc şi în judeţele Cluj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

„Luni, între orele 12-13, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați în robe! Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiției și a codurilor penal și de procedură penală. Sperăm că la fel vor proceda magistrații din celelalte județe ale țării. Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane. În momentul de față judecătorii penaliști și procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest. Așadar, luni vom anunța și noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa!”, a scris magistratul.

Alte articole

6 Thoughts to “Protest al magistraţilor sălăjeni, anunţat pe Facebook”

 1. Anonim

  Domnilor judecatori ! sunteti ultima reduta in fata acestor misei de la psd+alde care cu noile coduri penala dau liber infractorilor sa faca ce vor ei iar pentru ei politicienii si-au „asigurat polita” la furtul liber din banul public .

 2. Victor

  Cine este maimutoiul din imagine ? Cred ca este un gibon, sau un macac, caci urangutanii sunt mai mari. Pe cine reprezinta el , in afara de el insusi ??!

 3. Anonim

  Victoras ! siluiti-ar infractorii pe nevasta sau fiica ta ,apoi sa posteze si un filmulet iar procurorii sa ridice din umeri ca ,conform propunerilor psd+alde la codul de procedura penala ,probele video-audio nu vor mai putea fi prezentate drept probe in instanta.Iar mai apoi sa puna fata in fata la audieri pe violator si nevastata pentru confruntari.Legi date de infractori pentru infractori

 4. Tăunu

  Magistraţii se dau cu curul de pământ degeaba, legea răspunderii reale a magistraţilor a fost votată. Oare, parlamentarii au fost buni atunci când au legiferat salarii grase şi pensii speciale neruşinate pentru magistraţi ?

 5. Anonim

  Sînt alături de magistrații care ies în stradă împotriva tîlharilor PSD-ALDE-UDMR, care tîlhari fac legi pentru gașcă!

 6. Adi

  Victor e doar un tolomac care nu intelege nimic din ce se intampla in tara asta. El e multumit ca partidul i-a oferit un post caldut si bine platit, de la buget, fireste. Poate copii sau nepotii lui ( sincer, cred ca are peste 40 de ani) n-or avea norocul lui si atunci, neuronul lui stingher si plictisit de la munca enorma ce o depune, s-ar putea sa se trezeasca din amorteala si sa-si dea seama cat rahat a inghitit de la dragnea&co, trazneasca-i acolo unde sunt. Din pacate, va fi prea tarziu pentru toti, nu doar pentru el.

Leave a Comment