Proiectul “Sălajul spune NU corupției!” face primii pași

Viceprim-ministrul, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Paul Stănescu, și președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu MARC, au semnat contractul de finanțare 274 din 8 noiembrie 2018 pentru proiectul “Sălajul spune NU corupției!”.
Proeictul a fost depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, Axa Prioritară – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea – Cresterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de conștientizare a pericolului pe care îl reprezintă actul de corupție la nivelul administrației publice locale.
Obiectivele specifice ale proiectului: creșterea gradului de conștientizare și a nivelului de educație anticorupție pentru personalul din cadrul Consiliului Județean Sălaj și pentru aleși locali din județ; prevenirea și combaterea corupției în cadrul Consiliului Județean Sălaj prin constituirea și consolidarea cadrului procedural existent; creșterea gradului de conștientizare publică prin organizare de campanii de educație anticorupție la nivelul instituțiilor și serviciilor publice aflate în subordinea Consiliului Județean Sălaj și la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Sălaj.
Valoarea totală a proiectului este de 362.564,99 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 355.313,67 lei iar contribuția județului Sălaj este 7.251,32 lei.
Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 13 luni de la data semnării contractului.

Alte articole

4 Thoughts to “Proiectul “Sălajul spune NU corupției!” face primii pași”

 1. Anonim

  securitul e corupt pana in maduva oaselor cum sa spuna nu coruptiei?

 2. Anonim

  Și asta-i în PPP (parteneriat public privat), specific guvernului Dragne? Dar de ce n-ați scris în articol și cine țepuiește banii ăștia?

 3. Ioan

  Ca sa spunem „NU CORUPTIEI” cineva trebuie sa ia niste bani…? Doamne Dumnezeule unde s-a ajuns…? ? ? ! ! !

 4. Jogrestanu si pianu....

  Facti simpozionul la Primarie cu angajatii aia care si-au bagat familii;le si neamurile in functii si posturi de parca primaria a devenit o afacere de familie cu accedere dinastica.
  Smenuri,susanele si frecat manganul!

Leave a Comment