”Profesorul anului” şi ”Profesorul deceniului”, distincţii acordate de Episcopia Sălajului

Catedrala Episcopală ”Înălţarea Domnului” din Zalău a găzduit miercuri, 12 iunie, festivitatea de premiere a elevilor și a profesorilor din Episcopia Sălajului. Astfel, Eparhia a desemnat profesorul anului și profesorul deceniului. Pentru activitatea didactică și misionară desfăşurată în anul şcolar 2018-2019, preotul profesor Cosmin Porcar a primit titlul de ”Profesorul anului”, iar profesorul Ioan Ciocmărean, premiat în anii şcolari 2009-2010, 2011-2012 şi 2014-2015, a obținut titlul de ”Profesorul deceniului” – fiind cadrul didactic care a primit cele mai multe nominalizări pentru activitatea didactică şi misionară desfăşurată de-a lungul celor zece ediţii ale acestei competiţii.

În cadrul festivităţii, au fost premiaţi elevii care au participat la Olimpiada de religie, faza județeană și națională, dar şi cei care au participat la: ”În lumina lui Hristos” – concurs judeţean de cunoştinţe religioase, ”Cultură şi spiritualitate” și  Concursul Naţional ”Biserica locaş de închinare” – ediția a IX-a. În cadrul evenimentul, episcopul Sălajului, Petroniu Sălăjeanul, a acordat diplome de excelenţă, pentru implicarea şi susţinerea învățământului religios și a activităţilor catehetice din Episcopia Sălajului, profesoarei Catedrala Episcopală ”Înălţarea Domnului” din Zalău a găzduit miercuri, 12 iunie, festivitatea de premiere a elevilor și a profesorilor din Episcopia Sălajului. Astfel, Eparhia a desemnat profesorul anului și profesorul deceniului. Pentru activitatea didactică și misionară desfăşurată în anul şcolar 2018-2019, preotul profesor Cosmin Porcar a primit titlul de ”Profesorul anului”, iar profesorul Ioan Ciocmărean, premiat în anii şcolari 2009-2010, 2011-2012 şi 2014-2015, a obținut titlul de ”Profesorul deceniului” – fiind cadrul didactic care a primit cele mai multe nominalizări pentru activitatea didactică şi misionară desfăşurată de-a lungul celor zece ediţii ale acestei competiţii. În cadrul festivităţii, au fost premiaţi elevii care au participat la Olimpiada de religie, faza județeană și națională, dar şi cei care au participat la următoarele concursuri: ”În lumina lui Hristos” – concurs judeţean de cunoştinţe religioase, ”Cultură şi spiritualitate” și Concursul Naţional ”Biserica locaş de închinare” – ediția a IX-a. În cadrul evenimentul, episcopul Sălajului, Petroniu Sălăjeanul, a acordat diplome de excelenţă, pentru implicarea şi susţinerea învățământului religios și a activităţilor catehetice din Episcopia Sălajului, profesoarei Mioara Gudea – inspector şcolar adjunct și profesoarei Claudia Boha -inspector şcolar. La acest eveniment au participat alături de elevi, profesori, preoți, părinți și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sălaj. La acest eveniment au participat alături de elevi, profesori, preoți, părinți și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sălaj.

One Thought to “”Profesorul anului” şi ”Profesorul deceniului”, distincţii acordate de Episcopia Sălajului”

  1. Anonim

    Foarte meritoase cele doua, Gudea Mioara si Boha! Dar, elevii premiati unde sunt? Parca, o eleva de liceu a luat premiul I la etapa nationala sau …nu-i adevarat? Laudati-va, voi pe voi ca asa-i crestineste!

Leave a Comment